cavernosum demiş ki:daha önce bir ton başlıkta da yazıldı fiyatı.hatta bu başlıkta bile 2-3 mesajda yazıyor.gorkyeah demiş ki:fiyatı nedir 30w cube30 gitar amfisinin?
ant,zuhal ve stage müzikte fiyatı 320$.nakit alınırsa hepsinde %10'luk bir indirim söz konusu.yani 290$'a veriyorlar.
ChatKing demiş ki:Ant Müzik Alım-Satım'a konu açmış 31 Mart'a kadar 200$+KDV 🙂 235 dolar falan ediyo' sanırım.. Ben de paramı denkleştirmiş olsaydım keşke 🙁 Ama alcaksanız kaçırmayın ya..
Sesini çeyrek açamadığımız amfiden memnun kalacaksak bence çok bile veriyoruz, 30W'lık başka ucuz amfiler de var... Dikkat etmek lazım; arabaya mı gitara mı amfi alıyoruz?!!hardal demiş ki:Cube 30 için konuşuyorum. Eger Apartmanda oturuyorsaniz haliyle sesini ceyrek bile açamayacaksiniz.Bu ne demek! amfiden çok memnun kalacaksiniz demek. Ya madem almak konusunda ciddisiniz gidin deneyin magzalarda. Ben öyle yaptım zaten.
ChatKing demiş ki:Murat abi senin dediklerini düşündüm de mantıklı geldi bana da ya 🙂 Ama ben sorduğumda da Marshall MG-30DX (MG mi unuttum onun gibi bi'şeydi) yerine bunu al dediler sen ne dersin şimdi hedefimi değiştirmeli miyim :? ?? Zaten ben bunun üstündeki drive'ı kullanmayacağım senden aldığım Jackhammer'ı kullanacağım 😛 Sen ne diyo'sun 🙂 ??
gogostar demiş ki:Sesini çeyrek açamadığımız amfiden memnun kalacaksak bence çok bile veriyoruz, 30W'lık başka ucuz amfiler de var... Dikkat etmek lazım; arabaya mı gitara mı amfi alıyoruz?!!hardal demiş ki:Cube 30 için konuşuyorum. Eger Apartmanda oturuyorsaniz haliyle sesini ceyrek bile açamayacaksiniz.Bu ne demek! amfiden çok memnun kalacaksiniz demek. Ya madem almak konusunda ciddisiniz gidin deneyin magzalarda. Ben öyle yaptım zaten.
Denemedim amfiyi ancak: FX Loop yok. Zaman bazlı efektleri clean dışında amfiye doğrudan bağlayamazsın...Insane_in_Theory demiş ki:Bu aleti analog pedallarla deneyenler oldu mu acaba? Denemiş olanlar varsa performansı nedir, bir eksisi var mıdır bizi de bilgilendirirlerse seviniriz. Belki bazıları ne gerek var üzerindeki simülatör ve efektler yeter diyecek ama her ihtimali düşünmek ve belki bir süre sonra o tonların kullanıcısına yeterli gelmeyeceğini göz önünde bulundurmak gerekir diye düşünüyorum.
gogostar demiş ki:Denemedim amfiyi ancak: FX Loop yok. Zaman bazlı efektleri clean dışında amfiye doğrudan bağlayamazsın...