Evet dijital ama ROLAND ben micro-cube kullanıyorum evde inanılmaz iyi .O kadr küçük alette o ses ve ton , mükemmel !!!
Ki cube 30 ses olarak cok cok daha fazla .Ben 15 dfx i de cube 30 uda aynı yerde denedim ve gördumki cube cok cok daha iyi (bence).Ama bu digital analog olayına katılmıyorum.Örnegin sesi acınca dijitalleşiyor olayına takıldım lambalı amfimi bu sanki tubler ısınıyormuş gibi.Sonuçta digital diyorsun yani herzaman dinamiklere versatil cevap veriyor demek ses acınca duyuyorum deseniz daha dogru olur.
Ki efekt dedigimiz seyin analogu nasıl oluyor onuda anlayabilmiş degilim hani yaylı reverb var tamamda örnegin analog bir phaser veya flanger nasıl olabilir.Her boss metal kutu içindeki analog mu oluyor yani.
Bence ne kadar anlatılsa boş gidin deneyin bakın uzun uzun dinleyin.Ve karar verin nedense gidip deneyenler Roland la dönmuş demekki var bisey 🙂 .Ev ve Sahne için ayrı amfi alan insan evde calışmak için amfi alıyordur bence teknik çalışma yapan insan o kadar ton,yükses ses falan bakmaz kompakt iş gören pratik alete bakar buda Cube serisi demek...
Saygılar...