emirizmir demiş ki:Nebiçim gitar o ya.Zevkler ve renkler tartışılmaz ama bence olmamış.Ters tremolo kolu nasıl kullanılıyor.Çalarken rahatsız etmez mi?Bence amfiden kıs biraz daha gitara ayır paranı bu gitarla işin zor kardeşim.Gitar kötü oldumu 2000$ amfinde olsa susmadan kuş gibi öter.
rahmetli üstad stevie ray vaughan'ın sağlığında kullandığı gitarın kopyasıdır o.ayrıca ters tremolo koluda üstadın kendi seçimidir 😉
IsKeLeToR arkadaşım bende squier sahibi biriyim.ama bende 1946-1996 50.yıl özel üretim bi squier var.kendi gitarım diye söylemiyorum gerçekten çoğu iyi gitara değişmem.sana tavsiyem bulabilirsen bunlardan al.gerçekten taş gibiler.headstockun arkasında altın renginde özel üretim bandrolü var,ordan ayırt edebilirsin.ankarada ikinci elleri bulunuyor diye duymuştum.bi araştır istersen
ayrıca squier gitar alırken bu işten GERÇEKTEN anlayan biriyle al.çünkü bazı squierlar gerçekten çok güzel olabiliyo.bazılarını ise ne sen sor nede ben söyliyeyim insanı sinir hastası ederler.sağlam bi squier alıp bide manyetik modifiyesi yaptınmı çok güzel olur 😉