Roulette (Alternatif) - Ankara

ayıp ettin can cım herzaman 🙂 12'sinde garage de bi konser olucak diye biliyorum.. ben eren'le de bi konser işini konuşmuştum.. bi ara buluşup konuşalım şu konserleri 🙂

:twisted: 12 Kasım Cumartesi GARAJ ' da (Kızılay) konserimiz var :twisted: . Herkesi bekliyoruz. Kapı açılışı saat 13:00 da olucakmış. Biz sondan 1 önce çıkıyoruz, tahminen 17:00 --- 17:30 gibi çıkarız diye tahmin ediyorum :!: . Bizimle sahne alacak diğer gruplara şimdiden başarılar, orda görüşmek üzere... 😉

:arrow: İşte konser afişi :!:

afish8cy.jpg

tebrikler..özellikle yalan coverı ilginç olmuş 😀 bu arada vokalinizin sınıfından 3 kişiyle tanıştım artık daha sık takip ederim sizi..başarılar size..

Yorumlarınız için teşekkürler çok sağolun... 🙂 Evet dediğiniz gibi kısa bi konser oldu organizasyon sorunları yüzünden. Neyse bizim için çok eğlenceli bi konser olmadı. Bidahaki konserimiz 2 hafta sonra Biziz de olucak. Hepinizi bekliyoruz, tam olarak kendimizi gösteremedik zamanın kısıtlı olması nedeniyle, bidahaki konserin daha eğlenceli olacağından eminiz. Tekrar sağolun :!: 😉

Sahnede biras daha kalabilsek çok daha eğlenceli olurdu heralde bizim açımızdan. Yalan'ı beyendiğinize sevindim, kuşkuluyduk çalsakmı çalmasakmı diye, şahsen ben en çok yalanda eğlendim 😛 Bu arada oraya bizi izlemek için gelen herkesten özür diliyoruz, hem geç çıktık, hem kısa çaldık.. Biziz konserinde kendimizi affetirmemiz şart artık.. Bekleriz 🙂

Geri