Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vokal de bende grip olduk 🙁 haliyle güzel bir performans veremediysek afola 8) ama gerçekten çok harika bir seyirci vardı.. hepsine çok teşekkür ediyorum. bizle sohbetleri olsun. bizlere katılımı olsun gerçekten harikaydı 🙂 bir daha ki konsere görüşmek üzere 😉
aslında ben hasta degilim. daha dogrusu degildim, yani bu gece oldum 🙂 ama konserde iyiydim, tonlamada bi yanlıslık olmus olabilir ama zaten cok da oyle ahım sahım bir sese sahip degilim 🙂 biz sahnede cok eglendik. sizleri de eglendirebildiysek ne mutlu bize. daha sonraki konserlerde gorusmek uzere. 🙂
Gelen herkese çok çok teşekkürler, gerçekten dün harikaydı bizi izleyenler. Bir kaç aksaklık olmadı değil, ama yinede bu bence bizim açımızdan en iyi konser oldu, en azından benim en çok eğlendiğim konser. Tekrar, gelip destekleyen herkese teşekkür ediyorum.
çok guzel konserdi, çooook tebrikler..ee roulette bu yani iyi olmicakta nolcak.. 😛 herkes cok eğlendi her zamanki gibi..tekrar çok tebrikler..başarilar =)=)
Konsere gelen herkese ve burda yazdığınız güzel yorumlar için çok tekkür ediyorum 🙂 . Konser güzeldi, sahnede baya bi eğlendik, umarız seyirciyide eğlendirebilmişizdir. Aslında benim açımdan çok iyi bi konser değildi çünkü bazı nedenlerden dolayı kendi anfimle çalamadım, dolayısıyla tonlarım çok iyi değildi hatta kötüydü... Ama onun dışında herşey güzeldi, bakalım bidahaki konserler nası geçecek!!!
Ellerinize sağlık...Beste süperdi,coverlar da süperdi...Benim gördüğüm kadarıyla da en çok eğlendiğinizi hissettiğim konserlerden biriydi.Vokal kesinlikle kötü değil.Ses tonu da güzel ama dediği gibi bir kaç şarkıda tonlama hatası oldu onları düzeltmek de çocuk oyuncağı işler zaten.
Güzeldi güzel...Görüşmek üzere...