Roulette (Alternatif) - Ankara

MURAT abiye (JOKER) ve SÜRGÜN elemanlarınada bizi malzemelerinden esirgemedikleri için çok teşekkür edioruz 😀, tabii konsere gelen ve bizi yanlız bırakmayan herkesede.

Konsere gelince, genel olarak güzeldi ama sahne ortasında processor üm bozulmasa daha ii olacaktı, alet bi türlü drive lara geçmek istemedi, tuşlar zar zor çalıştı 🙁

Herneyse, burdan BLACK TOOTH Utku'ya bizimle çalmayı kabul ettiği için tekrar teşekkür edioruz. Saol Utku :!: 😀 😉

Ayrıca POKERHEAD Oytun'da Mertcan'la duet yaptığı için saolsun :!: 😀 😉

Beyler Harika bi konserdi.Hepinizi tebrik ediorum.Ben çok eylendim ki herkesinde cok eylendiini sanıorum..Bi soraki konseri sabırszlık la bekliorum.Tekrar tebrikler!!!Bide Grup elemanların dan MEMO ve YUNUS u Basketbol Liseler arası Dünya şampıonu oldukları için de ayriyetden kutluorm😀

beyler bu arada sitenizde yayınladığınız şarkınızı dinledim bayaa güzel olmuş umarım daha güzel şarkılar yaparsınız ama bence bu gayet ii walla müzik listeme bile girdi dinliorm ara sıra....hadi hayırlısı...başarılar....

Tek Senin İçin şarkınızı tüm mahallecek ezberledik diyebilirim 🙂 1 Günde tüm tayfanın ezberlediği ilk ve tek şarkı bu.Bu şarkı başlayınca sus-pus oluyor herkes.Resmen yas.Tebrikler.

Eyvallah "eXpert". Bunları duymak gerçekten çok güzel 🙂 . Işallah herşey umduğumuz gibi giderde en geç kasım ayında demo kayıtlarımızı bitirir ve diğer şarkılarımız hakkındada eleştirilerinizi duyabiliriz...
Tekrar saolun :!: 😉

Arkadaşlar kulağıma gelen bir habere göre Utku aranıza katılmış ( yanılıyor isem düzeltin lütfen ) sizin adınıza çok sevindim kendisi çok iyi bir davulcudur Referansımız Utku için BLACK TOOTH adına 10 da 10 dur. Eğer Utku sizin ile çalışacaksa sizi kardeş grup ilan ettik arkadaşlar. ( zaten kardeşimizsiniz ancak zannedersem gruplar arası iletişim daha bir farklı olacaktır eğer bu duyduhumuz doğru ise)
Arkadaşlar inanın çok sevindim umarım Utku sınav sonunda Ankara da kalmayı başarabilir. Şimdiden TEBRİKLER BAŞARILAR......
Sütüdyo saat ve çalışma gününüzü söyleyin gelip beraber bir parça yapalım.

Evet duyduğunuz gibi Utku aramıza katıldı. Bizde Utku dan çok memnunuz, herşey gayet güzel gidiyo. Utku'nun dediğine göre %90 Ankara'da kalıcakmış, umarız beraber güzel şeyler çıkarırız... Görüşmek üzere, kendinize iyi bakın: BLACK TOOTH 🙂

Sarkimiz hakkinda yapilan guzel yorumlar icin cok tesekkurler, umuyoruz ki en gec kasim ayina kadar diger sarkilarimizn da kayitlari bitmis olacaktir, onlar hakkindaki yorumlarinizi da simdiden merak ediyoruz..
Yeni davulcumuz Utku icin yorumlari icinde Black Tooth tayfasinada ozellikle bir tesekkur ediyoruz !
Konser ve studyolara hasret kaldik walla, en yakin zamanda gorusmek uzere! :!: 😆

hadi beyler devam yola gerçekten parçanizi begendim ve utku konusunda demek istedigim pokerheadde birlikte çalistik ve çok yetenekli iyi bir elemandir iyi ki araniza katilmis roulette'e güç katmis....haberleri bekliyoruz...

Abicim bizim grup bir toplansin, bi bir araya gelelim napacaklarimizi konusmak icin, ondan sonra konusuruz bunu ama heralde yanilmiyorsam hepimizin istiyecegi bir sey olacktir... Yorumlarin icinde tesekkurler! Kendine iyi bak, yakinda gorusmek uzere.

beyler mali ile konuşmuştuk ekimde konser birlikte olsun birlikte ayarlıyalım olur mu sizlerden haber bekliyorum bülent abi biliyor birlikte ayarlicaz inşallah... hadi öptüm hepinizi

Geri