Roulette (Alternatif) - Ankara

mehmet ali olum topla grubu yaa dinlemek istiyoruz artık sizi yeni halinizle zaten kayıtı da baya beğenmiştim sabırsızlanıyorum artık yeter son verin şu sessizliğe umarım mayıs sonu çıkarsınız sonuna kadar destek!!!

Selam gençler 🙂

Konserinizi sabırsızlıkla bekliyoruz. Şarkılar da süpriz olacak benim için 😉

Bu sefer %95 orada olacağım.

Görüşürüz :metal

Ya birde unutmadan, grup "roulette" ve "rulet" işi var..
Çok rahatsız edici geldi bana ve daha bir çok kişiye apayrı bir grubun aynı ismi kullanıyor olması, olması, her ne kadar ikincisi "roulette" kelimesinin türkçeye barbar bir şekilde kazandırılmışı "rulet" olsada (ki bunu da sevmiyorum ben!)..

:arrow: Evet bu isim benzerliği bizimde yeteri kadar canımızı sıktı... Burdan herkese tekrar söyleyelim, geçen cumartesi Biziz' de çıkan ve TÜRKÇE YAZILAN "RULET" grubunun bizimle uzaktan yakından alakası yoktur, yanlış anlaşılma olmasın. Zaten duyduğuma göre isimlerini değiştireceklermiş... 😀

:arrow: Bu arada 4 Haziran'da herkesi Biziz'e beklioruz, umarız çok güzel bi konser olur, bakalım. Daha bizimle beraber sahne alacak gruplar belli olmadı, forumdan takip edin 😉

Türkçe yazılım falan değil, barbarca çevirilmiş..ya da aynı şekilde alınmış. Bu söylediğim de sadece "rulet" kelimesi için geçerli değil tahmin edersiniz, zaman zaman benim de kullanmak durumunda kaldığım bu durumda olan o kadar çok kelime var ki! Benim bu tür şeylere kişisel bir gıcığım var..
Konuyu saptırdım biraz, kusura bakmasın kimse, ama rahatladım🙂
iyi şanslar konserde..

Eyvallah saolun! 🙂 Daha demo kayıtlarımız bitmedi garagebande sadece bi şarkımız koyabildik 🙁 ama önümüzdeki sene başında demonun kaydını bitirip hepsini koyucaz işallah... Yorumlarınız için tekrar sağolun! 😀

Bu arada 4 Haziran'daki konserde başarılar! 😉

Huuu yeahhh!!!!
Dağılın ............
Bu adamlarla bir şarkı söylemek istiyorum ben sahnede
Bilmem kabul ederler mi ama benim gibi BURUTALİZM tutkunu bir ADAMI..... :evil:
Gençlik sütüdyo ne zaman geliyim bir şarkı yapalım Featuring olayı yapalım nedersiniz ????????
konsere de gelcez yani haaa!!!!!!!!!
hadi kolay gelsin sıkı çalışın bu gruptan bişeyler olacak ben buna eminim

downender demiş ki:
Huuu yeahhh!!!!
Dağılın ............
Bu adamlarla bir şarkı söylemek istiyorum ben sahnede
Bilmem kabul ederler mi ama benim gibi BURUTALİZM tutkunu bir ADAMI..... :evil:
Gençlik sütüdyo ne zaman geliyim bir şarkı yapalım Featuring olayı yapalım nedersiniz ????????
konsere de gelcez yani haaa!!!!!!!!!
hadi kolay gelsin sıkı çalışın bu gruptan bişeyler olacak ben buna eminim

Eyvallah Tuna abi :!: Sen istersinde biz hayır dermiyiz senin o güzel sesine 😀 . Bizde çok isteriz bi şarkıda bizle beraber söylemeni :twisted: . Stüdyo işi için haberleşiriz. Tüm Black Tooth elemanlarınıda 4 haziran Cumartesi olucak konserimize bekliyoruz...

Geri