Roulette (Alternatif) - Ankara

burakcım asıl sen saol..biz hep yanındayız unutma (ne kadar yararımız olur bilmem ama)..arkadaşız sonuçta!! bundan sonra roulette'e de sana da başarılar burakcım!!

Burak'cığım,
Merak etme ben seni de diğer arkadaşlarını da çok iyi anlıyorum.

Sana bundan sonraki çalışmalarında başarılar.
Umarım gelecekte yapacaklarınla hem ben hem de arkadaşların seninle gurur duyar.
Kendine iyi bak, iyi çalış 🙂

Severim hepinizi, herkese selam 🙂

Saol Murat abi! Kendimize uygun bi davulcu bulalım çalışmalara zaten tam gaz devam edicez :twisted: . İşallah bu sefer sözünü tutarsın da gelirsin bi dahaki konserimize 😛 . Hepimiz beklioruz...

haydaa niye bozuldube şimdi!! her neyse umarım sizler için güzel olur ben bir haber duydum davul işinde ama forumda yazmicam konuşuruz birebir hayırlısı olsun kardeşlerim cumartesi bekliyoruz hepinizi seyduna ve pokerheade görüşmek üzere sizleri seviyorum...

hehe evet, yeni davulcumuz ancak 100% kesinleşince forumdan açıklayacağız. Ama büyük bir ihtimal max mayıs sonuna kadar hazır olup konserlere başlarız diye düşünüyoruz.

Şarkıyı dinledim, güzel olmuş, elinize sağlık.
Gurur duydum 🙂

Flüt ve akustik gitar espirisi hoş olmuş.
Yalnız şarkı biraz daha kısa olsa iyi olurmuş.
Bir de elektro gitar çok önde, diğer sesler ve solo arka planda kalıyor.

Aklınızda bulunsun 😉

Görüşürüz

Evet şarkı uzadıkça uzadı hakkaten 🙂
Yorumların için çok sağol, ya siteye koyunca bir şekilde seslerin ayarı da değişti. Cd deki ile sitedekinden aynı ses çıkmıyor. Her neyse. Tekrar teşekkürler! gurur duyurabildiysek ne mutlu bize 😀
saygılar

Siz çalışmaya devam edin, boynuz olun kulağı geçin, biz hep gurur duyarız 🙂

Bu arada sözleri Burak mı yazmıştı? Kendisine de selam buradan 😉

Ah Can ah... :roll: Damarıma bastın, bende konser vermek için sabırsızlanıyorum ama grup elemanları sanki Ankara' da durmak istemiyo, her hafta biri gidiyo :!: ... Mertcan Adana'dan daha dönmedi, Yunus 'da bu hafta İstanbul'a gidecek :!: ... Bırak konseri stüdyo bile yapamıyoruz, yani anlican bidahaki konsere daha var. 🙁
Neyse şaka bi yana bidahaki konser, heralde, mayıs sonu olucak... 😉

Geri