Roulette (Alternatif) - Ankara

zaman gösterecek.. hiçbirşey kesin değil. yarın burda konser duyurusu da yapabiliriz.. ama bir kaç ay sadece kayıtlara da çalışabiliriz...

sevgiler...

ohhhh millette kayıtlar var bizse sadece elemanların mp3lerinden dinliorz...
öle olsun bakalım....yazdım ben bunu memo merco yunus ve burak...
kuzucuklarım sizi seviorm öptümmm

Sevgili dostlar!

Sizlerle bir haberi paylaşmak istiyorum. RouLette grubunun temelini MehmetAli ile birlikte seneler önce kızılayda bir studio da attık.Çok güzel anılar paylaştık, beraber besteler yaptık, 4-5 seneye aşkın beraber studiolara gittik, iyisiyle kötüsüyle provalarımız oldu. Ancak bir zaman geldi ki bizim derslerimiz ağırlaştı, hele benim bu sene çok yoğun bir programım var. SIZLERE Grup RouLette den AYRILACAÐIMI BİLDİRMEK İSTEDİM. Bir süreliğine RouLette yoluna tek başına devam edecek. Ancak benim işlerim hafifledikten sonra tekrar bir değerlendirme yapacağız belki bu grubun yeniden davulcusu olacağım belkide yolumu bu 3 haytadan ayıracağım. Hiç birimiz kahrolup kendimizi harap etmiyoruz. Hayatta bazı şeylere karar vermemiz gerekiyor ve maalesef geleceğimiz için gerekirse yıllar verdiğimiz gruptan bile bir süreliğine ayrılmamız gerekiyor.Bu üç kardeşim in yolları açık olsun, yeni konserler versinler , çalışsınlar bende gururla göğsümü gere gere bu grup benim grubum, işte kardeşlerim diye sevineyim...

Hepinizi çok seviyorum... kendinize iyi bakın
EN KISA ZAMANDA GÖRÜŞMEK ÜZERE !!!

sevgiler...

Burak Sağyaşar

Acıkcası üzüldüm hersey güzel giderken neyse..
Burakcım sana başarılar, zaten hersey bitmiş de değil bakalım ilerleyen zamanlar bize neler göstercek, belirttiğin gibi yeniden grupla yollarını birleştiredebilirsin..
Bide ülkede eğitim sistemi oturmuş olsaydı böyle şeyler yaşanmazdı, ne olacaksa hayırlısı olsun başka ne denebilir ki...

Hayırlısı olsun gençler.

Bazen yol ayrımına geliyor insan.
Seçtiği mi seçmediği mi daha iyi hiç bir zaman bilemese de bir şekilde devam ediyor hayat.

Kayıtlarınızı dinledim, beğendim.
Umarım herşey en kısa zamanda yoluna girer.

Hepinize Başarılar 🙂

Not: Yunus, yarın görüşüyoruz değil mi?

buraks demiş ki:
Sevgili dostlar!

Sizlerle bir haberi paylaşmak istiyorum. RouLette grubunun temelini MehmetAli ile birlikte seneler önce kızılayda bir studio da attık.Çok güzel anılar paylaştık, beraber besteler yaptık, 4-5 seneye aşkın beraber studiolara gittik, iyisiyle kötüsüyle provalarımız oldu. Ancak bir zaman geldi ki bizim derslerimiz ağırlaştı, hele benim bu sene çok yoğun bir programım var. SIZLERE Grup RouLette den AYRILACAÐIMI BİLDİRMEK İSTEDİM. Bir süreliğine RouLette yoluna tek başına devam edecek. Ancak benim işlerim hafifledikten sonra tekrar bir değerlendirme yapacağız belki bu grubun yeniden davulcusu olacağım belkide yolumu bu 3 haytadan ayıracağım. Hiç birimiz kahrolup kendimizi harap etmiyoruz. Hayatta bazı şeylere karar vermemiz gerekiyor ve maalesef geleceğimiz için gerekirse yıllar verdiğimiz gruptan bile bir süreliğine ayrılmamız gerekiyor.Bu üç kardeşim in yolları açık olsun, yeni konserler versinler , çalışsınlar bende gururla göğsümü gere gere bu grup benim grubum, işte kardeşlerim diye sevineyim...

Hepinizi çok seviyorum... kendinize iyi bakın
EN KISA ZAMANDA GÖRÜŞMEK ÜZERE !!!

sevgiler...

Burak Sağyaşar

Saçmalama....... Tek söyleyeceğim bu uygun zamanda nasılsa yakalarım seni..... özel konuşuruz....... :!:

erinch demiş ki:
Acıkcası üzüldüm hersey güzel giderken neyse..
Bence de gidiyordu fakat RouLette in diğer elemanlarına göre daha değişik sorunlar da varmış.Tek sorun benim okul olayı ile bitmiyor bazı eleştirileri varmış arkadaşların. Kendi bilecekleri iş. Haklı olabilirler, haksız da olabilirler, ben sadece nedenini sordum. tutup da adama ben yeniden davulcunuz ollabilirmiyim? hayatta demem. Belki ilerde ortak bir projede yer alırım...

sevgiler

kardesim sen üzülme takma kafana biz bilioruz ki sen islerini yoluna koydugun zaman eski grubuna kaldıgın yerden devam ediceksin sana güzveniyoruz kendine dikkat et kardesim...

Saçmalama....... Tek söyleyeceğim bu uygun zamanda nasılsa yakalarım seni..... özel konuşuruz....... :!:

Haklısın bir ara görüştüğümüzde daha uzun uzun açıklarım şimdi forumda yazmak istemedim. Ortak bir karar aldık ama herkesin bilmesini istemediğimiz nedenler de var.Ama sana anlatırız istersen gerek mehmet ali gerek ben farketmez.. Ama biz 2 hafta tatile girdik seni ararım istersen

sevgiler...

Bencede büyük saçmalık. Tam burak çalışıp kendini geliştirmeye orijinal bi şekilde çalmaya ve tarzını oturtmaya başlamışken yani adam herzamankinden çok daha fazla verimliyken olanlara anlam veremedim. Umarım Roulette toparlanır ve bomba gibi gelir ama bu kararın ardından yükselişmi yoksa çöküşmü gelir bilemicem. Neyse kardeş gruba başarılar, bol şans saygılar...

çok buyuk saçmalık. Çok zararını göruceksiniz bence. Niye gidip kayıt yaptınız o zaman. Herif tam yukselirken g.....t gibi kaldı ortada. grubuzda biraz arkadaslığınızıda yansıtsanız iyi olur. Murat hakkında da göruslerim aynıydı. Umarım roulette yukselir ancak biraz aklınızı toplamaya başlasanız iyi olur. Eğer grupta bir sorun varsa duzeltmeye çalısılır. Neyse hadi bakalım inşallah her şey istediğiniz gibi olur. Yeni bulacağınız davulcuyla size başarılar.

Her ne kadar bu ayrılık yararınıza olucağını düşünsem de, bu olay bana da yanlış geliyor. Bu grubun asıl amacı bir kaç arkadaşın, zevk için kurduğu ve eğlenmek için yaptığı müzikten oluşuyordu. Arkadaşlığın yerini başka şeyler alırsa sonra grup için neler gelir bilmiyorum ama umarım herkes için en iyisi olur.

Çocuklar, hepinizin düşüncesine saygı duyuyorum ama müzik ciddi bir iştir.

Hele bir de çıkıp insanlara sergileniyorsa düzgün işler çıkarmak gerekir. Dinleyiciye ve kendisine saygı duyan insanlar böyle yaparlar.

Arkadaşlık çok önemlidir hayatın her alanında ama yapılan işe, harcanan emeğe zarar vermediği sürece. Bunu unutmamak lazım.
Sadece eğlenmek için yapılıyorsa stüdyoya girer müziğini yaparsın.

Roulette iyi bir grup olma yolunda. Bunca emek boşa gitmesin.

Burak'a da seçtiği yolda başarılar. Söylediklerim ona yönelik bir suçlama filan değildir. Genel bir bakış açısıdır, yanlış anlaşılmasın.
Hepinizi severim biliyorsunuz.

Görüşürüz 🙂

sakın benim dediklerim yanlış anlaşılmasın. Bildiğiniz gibi roulette pokerheadin kardeş grubudur. Her ne olursa olsun size destek çıkarız ve hiç bir şeyde sizden esirgemeyiz. Herkez dediklerinde haklı bence. Muzik ciidi bir iştir ancak şimdi bana göre roulette oturmak üzereydi. Taş gibi kayıtlara başlamışlardı ve konserleri git gide güzelleşiyordu ve profesyonellik daha da görünmeye başlıyordu. Benim tek korktuğum şey roulettin yeni bateristinle Burakla çalıştıkları gibi çalışıp çalışamayacaklarıdır. SOnuçta her ne kadar insanlar bunu belki görmesede Burak grubu ayakta tutan insanlardandı. Bestelerde çok yardımcı oldu ve grup içinde positiv enerji yayarak çalışma ortamlarını çok daha başarılı olmasını sağlıyordu. Bunu hepimiz farkettikki Burakta son zamanlarda çok gelişmişti. SOn konserlerinde izlediğim gibi öncekilere göre dağlar kadar yol almış ve gerçekten kararlı olduğunu insanlara sergilemişti. Sonuçta benim diyebileceklerimde kısıtlı. Sadece ben derimki keşke Burak gitmeseydi ve Buraklı Roulletti düşünebilseydim tekrardan ancak ne yazıkki ben rouletti Buraksız düşünemiyorum. Ancak inanıyorumki gruba her kim geklirse gelsin roulette yine çalışarak benim hatalı olduğumu kanıtlaycaklar çünkü ben bunu yapabileceklerine inanıyorum. Hepinizi seviyorum bunu unutmayın

Herkese yorumları için teşekkür ediorum, özelliklede Murat abiye. Bazı nedenlerden dolayı bu kararı aldık, bizim içinde çok zor oldu, nede olsa 3-4 yıldır Burak'la devam edioduk (yani en azında ben). Ama bu forumda yazılmayan nedenlerde var ve bunları kimse bilmiyo... Ayrıca sadece iyi arkadaşlıkla bi grup yürümüyo. Herneyse zaten Burak' la olan arkadaşlığımız hiçbir zaman bozulmayacaktır, işte bu yüzden arkadaşlık kelimesinin çok üzerine gidilmesini istemioruz...

Herkese tekrar teşekkür edioruz...

Evet , M.Ali'nin dediği gibi hiç bir şekilde burak'la olan arkadaşlığımız bozulmayacaktır.. Neyse umarım yakın zamanda bu durumu düzeltip tekrardan çalışmaya başliyabiliriz. Herkese yorumları için teşekkürler..

Sevgili Murat abi. Belki çok görüşmüşlüğümüz yok fakat tanıyanlar beni sana anlatır. Ben kesinlikle eleştirilere negatif cevap vermem savunma amaçlı. Ben müzikten gerçekten anlayan insanlara saygı gösteririm ve sende anlıyorsun allah için doğruya doğru. Sen dahil tüm arkadaşların yorumları için teşekkürler. Murat abi dediğim gibi kesinlikle tersten anlayıp "ulan sen ne diosun tarzından şeyler söylemem" 😉 tam tersine oturur düşünürüm ne kadarı doğru neresi yanlış diye değilmi bülentcim 🙂

MehmetAli nin ve yunusun da dediği gibi arkadaşlığımızda bir bozulma olacağını zannetmiyorum. Ama üzücü bir olay olduğu kesin. Benim Sürgün Caner e de dediğim gibi insanların bilmesinin hiç gerekmediği gruba özel nedenler var MehmetAli Yunus ve Mertcanın açısından... benim açımdan da söyleyecek şeyler var...Fazla diyecek birşey bulamıyorum..
Olaylardan sonra müziği bıraktığımı kimse düşünmesin!!! İlerde bir sürpriz yapabilirim... Zaten bir grupla çalsamda çalmasamda ve bu ayrılma olayından öncede kafamda bazı planlarım vardı. Mayıs 15 ten itibaren virtüöz ( artık nasıl yazılıyorsa 🙂 ) bir kişi ile davul derslerine başlayacaktım. Hala da düşünmekteyim bu yazdan sonra karşınıza bambaşka bir halde çıkabilirim. Zaman gösterecek... Oytun Bülent Cem Duygu ve daha adını sayamadığım çoğu arkadaşa teşekkür ederim yorumları için.. kalın sağlıcakla...

sevgiler...

iyi hadi bakalim insallah istediginiz gibi olmustur. Bekliyoruz Rouletti rock alive 20 konserine. CUmnartesi gorusuruz kendinize iyi bakin. Burakcim sen basarirsin merak etme sana inancim sonsuz zaten. Benim kayitlarimda da sen calacaksin zaten ok?

Kendinize iyi bakin gorusuruz

Geri