buraks demiş ki:Sevgili dostlar!
Sizlerle bir haberi paylaşmak istiyorum. RouLette grubunun temelini MehmetAli ile birlikte seneler önce kızılayda bir studio da attık.Çok güzel anılar paylaştık, beraber besteler yaptık, 4-5 seneye aşkın beraber studiolara gittik, iyisiyle kötüsüyle provalarımız oldu. Ancak bir zaman geldi ki bizim derslerimiz ağırlaştı, hele benim bu sene çok yoğun bir programım var. SIZLERE Grup RouLette den AYRILACAÐIMI BİLDİRMEK İSTEDİM. Bir süreliğine RouLette yoluna tek başına devam edecek. Ancak benim işlerim hafifledikten sonra tekrar bir değerlendirme yapacağız belki bu grubun yeniden davulcusu olacağım belkide yolumu bu 3 haytadan ayıracağım. Hiç birimiz kahrolup kendimizi harap etmiyoruz. Hayatta bazı şeylere karar vermemiz gerekiyor ve maalesef geleceğimiz için gerekirse yıllar verdiğimiz gruptan bile bir süreliğine ayrılmamız gerekiyor.Bu üç kardeşim in yolları açık olsun, yeni konserler versinler , çalışsınlar bende gururla göğsümü gere gere bu grup benim grubum, işte kardeşlerim diye sevineyim...
Hepinizi çok seviyorum... kendinize iyi bakın
EN KISA ZAMANDA GÖRÜŞMEK ÜZERE !!!
sevgiler...
Burak Sağyaşar
Bence de gidiyordu fakat RouLette in diğer elemanlarına göre daha değişik sorunlar da varmış.Tek sorun benim okul olayı ile bitmiyor bazı eleştirileri varmış arkadaşların. Kendi bilecekleri iş. Haklı olabilirler, haksız da olabilirler, ben sadece nedenini sordum. tutup da adama ben yeniden davulcunuz ollabilirmiyim? hayatta demem. Belki ilerde ortak bir projede yer alırım...erinch demiş ki:Acıkcası üzüldüm hersey güzel giderken neyse..
Saçmalama....... Tek söyleyeceğim bu uygun zamanda nasılsa yakalarım seni..... özel konuşuruz....... :!: