Roulette (Alternatif) - Ankara

Oo sizleri burada görmek ne güzel! Sizlerle aynı organizasyonda yer almak gerçekten çok keyifliydi! İlk konser için gayet başarılıydı bence, çok hoş bir tarzınız var 🙂 Ayrıca besteleriniz de çok güzel.. By the way we appreciate your efforts on trying to speak turkish! Keep up the good work!

Konserlerine bir süre ara veren RouLette.. demo kayıtlarını bitirebilmek amacıyla provalarını daha çok bestelere yönelik yapacaktır... En kısa zamanda demoyu bitirip ilgilerinize sunmayı istiyoruz... bilgilerinize...

sevgiler 😉

BUTUN roulette kardeslerimizi 9 nisanda bizize bekliyoruz! Kayıtlarınızda sonsuz basarılar diliyouz pokerhead olarak. Her zaman yardıma acıgız bunu asla unutmayın! Hade kardeşlerim kendinize cok iyi bakın!

Eveet yarın herkez pokerheadi izlemeye, çok iyi grupmuş öyle duydum.. (değil mi can? ) hehe.. Hepinize başarılar.. Biz çalışmalara kısa bir süre ara verdik, merco yine adana yolunu tuttu...

his-infernal-majesty demiş ki:
Eveet yarın herkez pokerheadi izlemeye, çok iyi grupmuş öyle duydum.. (değil mi can? ) hehe.. Hepinize başarılar.. Biz çalışmalara kısa bir süre ara verdik, merco yine adana yolunu tuttu...
güzel olmadı mı be yunus bence harikaydı valla çok eğlendim konserimde...

Geri