RUJ (Alternatif/Modern Rock) - Ankara

apranax demiş ki:
ben bu grubu daha önce hiç duymadım nerde ve ne tarz müzik yapıo.demosu falan varmı????
bu grup 2005 roxy yarışması 3.südür.şahane parçaları var,bir yerde çalmıyorlar.zannedersem albüm üzerinde yoğunlaşmış durumdalar şu an. www.purevolume.com/ruj adresinden parçalarının birkaçına ulaşabilirsin.

albüm çalışmalarında başarılar diliyor ve sabırsızlıkla bekliyorum 😉
sevgiler...

ruj'un 19 Haziran OSS night gecesi yaptıkları hiç hoş degildi.DEM sahnedeyken Ruj Ruj diye bağırmaları once 3 sonra 6-7 kişi olupta adamlar sahnede şarkıyı söylerken yarıda baltalamaları hiç hoş değildi.gerci en guzel cevabı goktug sahneden size verdi sagolsun 30 sn lik soloyu 3 dk da attı adam 😀

o anlattıgın seylerin hicbirisini bizzat Ruj yapmamıstır.. olayı saptırmazsan sevinirim .. Ruj u dinlemeye gelen dostlarımızın normalde en gec 12 de sahneye cikması gereken grubu saat 1 i 10 gece hala beklio halde olması onları sinirlendirmis olacak ki isin icine icki de girince benim ve grubumun pek de hosuna gitmeyen bir tavır icerisine girdiler... ve pek cok insanın yapmayacagı seyi yapip, arka taraflarda arkadaslarımla oturdugum masadan kalkıp uyarmaya geldim..
bu muhabbetin uzaması da cok sacma.. sonradan sonraya icinde kalmıs herhalde senin.. takma bu kadar..bizim bir alıp veremedigimiz yok kimseyle.. bu tarz seyleri konusmak istiosan ozel mesaj yoluyla bize maruzatlarını ilet..ordan konusuruz..bu forum bu muhabbetlerin yapilacagı yer degil cunku..

silent guitar destegin icin cok tesekkurler ..

sizi odtü rock şenliğinde dinledim çok iyi bir performans göstermiştiniz adınızı görünce bi yazayım dedim ve umarım bu sene yine odtüde konser verirsiniz
başarılar

tesekkurler arkadaslar guzel yorumlarınız icin... biz de isteriz en kısa zamanda odtude calmayı.. cok sevioruz cunku Odtu Mizk toplulugunu ve seyircisini.. ve organizasyonlarını..

Exi, Phi, Yorgun'u bayağdır dinliyorum. Fotoroman'ı da yeni dinledim. Ne diyim abi. Çok iyisiniz. Duygusal rock 😛 vokal arkadaş sesin Koray Candemir'e benziyo. Neyse yolunuz açık olsun. Çok başarılısınız.

Bu istanbul isiyle birlikte sanki ruj tum turkiyeye sesini duyurmaya baslayacak gibi, simdiden hepinizi tebrik ediyorum.

züpersiniz!!!!
kopuyorum ya yok bole bişi bıkmak bilmedim ne zaman patlatıosnz sole ii bi program forumun tamamını okuamadm 😳
çıkıomsnz bi yerlere yaa!!!
bomba album olcak eminim ya çıkın biran once patlatın yaaa 😀

Geri