cumartesı gece ordayım ilk defa canlı izlicem sizi cok met ettiler bakalım öylemiymişsiniz.
gene_hoglan diyeceğim şu ki ben gittim izledim,cidden iyiler.sen gel bu gece pişman olmayacaksın 🙂 zaten nereye gidicen ki başka, mekanda kalmadı,o açıdan da iyi hem mekan hem RUJ...gene_hoglan demiş ki:cumartesı gece ordayım ilk defa canlı izlicem sizi cok met ettiler bakalım öylemiymişsiniz.
vokal yabancı zaten cezayirlispider_in_mud demiş ki:slmlar R.U.J
sizi ankara ünide dinledim..... grup genelinde fena diil ama davulcunzu gercekten cok begendimm teknik anlamında super caliooo ve kesınlıkle grubu sürüklüyoo ne kadar zamandır bırlıkte çalişoosunz bılmıoorum ama vokal gruba yabancı gıbı geldi ses hataları cok fazla ve bence yabancı playlistlerde daha başarılı olur ama yınede eglendik eglendirdinz ...
müzikle kalın .. hatam olduysa affola ...
gene_hoglan demiş ki:vokal yabancı zaten cezayirlispider_in_mud demiş ki:slmlar R.U.J
sizi ankara ünide dinledim..... grup genelinde fena diil ama davulcunzu gercekten cok begendimm teknik anlamında super caliooo ve kesınlıkle grubu sürüklüyoo ne kadar zamandır bırlıkte çalişoosunz bılmıoorum ama vokal gruba yabancı gıbı geldi ses hataları cok fazla ve bence yabancı playlistlerde daha başarılı olur ama yınede eglendik eglendirdinz ...
müzikle kalın .. hatam olduysa affola ...