Atalay demiş ki:Çok eskilerde Sİng Your Song'da finale kalıp Istanbul,'da ilk 18 e kaldığımızda, Siemens sona kalan 18 gruba/sanatçıya (ki toplamda 70-80 telefon eder) cep telefonu verdi. Reklam böyle olur işte. 70-80 cep telefonu Siemens için çerez parası bile değil ama işte yıllar sonra benim gibi birçok insan tarafından hatırlanıyor ve adı geçiyor. Nokia ki Siemens'ten daha büyük bir cep telefonu satışı payına sahiptir, böyle bir organizasyonda birkaç telefonu bile esirgemiş. Koca şirket için minik bile denmeyecek ama önemli sayılacak bir çam sakızı çoban armağanı hediyesi verilebilirdi. Etkisi yıllarca sürer. Reklam önemli.
silent_guitar demiş ki:Bu arada kayıtlar da iyi gidiyor. 😉 Söylemekte fayda var sanırım.
Sevgiler...
Aybım için özür dilerim. Baktım grup üyelerinden ses, seda yok, ufaktan bilgilendireyim dedim. 😀 Kusura bakmayın... 😛HangNaiL demiş ki:silent_guitar demiş ki:Bu arada kayıtlar da iyi gidiyor. 😉 Söylemekte fayda var sanırım.
Sevgiler...
bu çok ayıp bişey.. dinleyemiyoruz burada canım çekiyor. 😢 hiç ankara konseri yokmu? yada bir şenlik haberi falan? elimize cd yi alabileceğimiz ortalama bir tarih verilebilirmi 😀