Aikanaro demiş ki:Benim en buyuk favorimsiniz arkadaşlar ama sizin yedeklerden finallere kaldığınızı duyunca inanın çok şaşırdım...
Buyüzden çok iyimser olmak istemiyorum :?
Ama hepiniz çok iyi müzisyenlersiniz özellikle davuldaki oktay arkadaşımızı gerek r.w. dan gereskse selftortue ( DOGRU YAZDIM UMARIM 8O ) dan biliyorum saçlarını kestirmiş olduğundan önce tanıyamadım ama sonra çalışı kendinin çok rahat kim olduğunu çıkartmamı sağladı 😀
Tek bir maruzatım var ,ataklar super, grupca yapilan senkoplarda harika ama bazen ataklarla öyle bir geliyosunki izleyen kitle naptığına bakarken şarkıyı dinlemiyor bizzat yaşadım bunu bir garaj konserinde :twisted: ( sanırım eski alışkanlıklar 🙂 )
Biraz daha usul usul gelirsen başarılı müzğiniz çok daha leziz olucak, eklemek istediğim diğer husus ise diğer arkadaşlarda davulu aratmayacak kadar yetenekliler
Dediğim gibi roxy nin 1. lik ödülünü sizin hakkettiğinizi düşünüyorum umarım ödül sizinle ankaraya gelir... Düşüncelerimi paylaşmak istedim umarım haddimi aşmamışımdır... Tekrardan başarılar...
akinu demiş ki:Basçınıza iyi bakın, karnını tok, altını kuru tutun; kral adam vesselam. Roxy'yi yersiniz siz.