pills demiş ki:ben sizi anladım.
dehshetulwahshet demiş ki:bu yıl sizin için çok başarılı 1 yıldı ve dewamıda gelcek inşallah... şu yayımcı,yapımcı,baskıcı,kurgucu,vs. :? 😆 işleride bitsin sizden iyisi yok... oktay yeni sezonda dw5002 hayırlara wesile ola 😀 ...
For_a_Bandaged_Iris demiş ki:dehshetulwahshet demiş ki:bu yıl sizin için çok başarılı 1 yıldı ve dewamıda gelcek inşallah... şu yayımcı,yapımcı,baskıcı,kurgucu,vs. :? 😆 işleride bitsin sizden iyisi yok... oktay yeni sezonda dw5002 hayırlara wesile ola 😀 ...
Eyvallah şekerim 🙂 Altımıza çektik ferrari diabloyu bundan sonra tek rakibim THY ahahaha 🙂 walla sonsuz teşekkürler Aslı'cım 🙂 Artık güzel ahberlerle arkadaşlarımızı ve sevenlerimizi sevindirme sırası bizde , keep in touch diyorum çok yakında diyorum ınınınıııııııııın.....
lasttobreathe demiş ki:dw5002 için minnettarız. thnx list te ust sıralarda yer alıcaksın dehshetul 8O
dehshetulwahshet demiş ki:lasttobreathe demiş ki:dw5002 için minnettarız. thnx list te ust sıralarda yer alıcaksın dehshetul 8O
saol başarcm ama bana listede üst sıra yetmez gruba dansçı olarak gelem lasım 😆 ...