owlyeah 14 Ocak 2017 #1 En sevdiğim gruplarda başı çeken abilerimizin hem konusunun olmamasından(arattım) hem de şu videoyu paylaşmak istediğimden dolayı açayım dedim. Şöyle bırakıyorum efendim, yorum sizin:
En sevdiğim gruplarda başı çeken abilerimizin hem konusunun olmamasından(arattım) hem de şu videoyu paylaşmak istediğimden dolayı açayım dedim. Şöyle bırakıyorum efendim, yorum sizin:
hackeiommi 14 Ocak 2017 #3 Videodaki adam tam dayaklık! Ayıp lan! Yapabilen var yapamayacak var 🙂 Kanada'nın efsanesidir Rush. Çok severim!
Videodaki adam tam dayaklık! Ayıp lan! Yapabilen var yapamayacak var 🙂 Kanada'nın efsanesidir Rush. Çok severim!
owlyeah 14 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 gutar demiş ki: Rush seviyosan Saga'yi da biliyorsundur.Ikisini de cok begenirim. Hepsini görmek için tıklayın... Çok çok iyi gerçekten. Teşekkür ederim öneriniz için.
gutar demiş ki: Rush seviyosan Saga'yi da biliyorsundur.Ikisini de cok begenirim. Hepsini görmek için tıklayın... Çok çok iyi gerçekten. Teşekkür ederim öneriniz için.
owlyeah 24 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Rush dinlemeye başlamak isteyen arkadaşlara tavsiye(ben bu şarkıyla keşfetmiştim):
xenrunner 24 Ocak 2017 #7 Bu arada Rush sevmeyen gitsin köprüden atlasın. Gelmiş geçmiş en acaip triolardandır. Her biri ayrı efsane.
Bu arada Rush sevmeyen gitsin köprüden atlasın. Gelmiş geçmiş en acaip triolardandır. Her biri ayrı efsane.