🙂 ben bu pedalın video sunu izledim ,hoşuma gitti,allahın izni peygamberin kavli ile alıcam demiyorum ya😀 denemeden 200 ytl vermem şahsen hiç bi pedala 😉 gidip denerim.beğenirsem ciddi manada, alırım ve yorumları eklerim muhakkak.çok teşekkürler.
rayaz demiş ki:Fender American Standart Stratocaster
Marshall AVT100
Boss MT-2
Boss DD-7
Boss GE-7
Boss TU-2
Ibanez TS9
MxR Phase 90
MxR Dyna Comp
Crybaby 535Q
sertsessiz demiş ki:rayaz demiş ki:Fender American Standart Stratocaster
Marshall AVT100
Boss MT-2
Boss DD-7
Boss GE-7
Boss TU-2
Ibanez TS9
MxR Phase 90
MxR Dyna Comp
Crybaby 535Q
rüya amfin avt mi gerçekten 🙂
SiLeNoZ demiş ki:Katılıyorum
Ton gitaristin parmaklarının ucundadır 😛
sansasyon demiş ki:insanoğlunun bünyesinde bulunan doyumsuzluk hazzınıda unutmamak lazım tabe.. mesa V twin alırsın ama aklında ds1 hala durur. 500 milyonluk pedalın vardır ama o 50 milyonluk pedal aklını kemirir durur. 😀
Fender Meksika Strat (param olsa da Amerikan istemiyorum nedense, bu gitarlar sanki Grunge çalmak için tasarlanmış, vur kır sonra çalmaya devam et... =))
Gibson Les Paul Studio Faded, Epiphone Les Paul Standart (benimkiler işte =))
Dunlop CryBaby JH-1 Jimi Hendrix wah, Marshall ShredMaster, BOSS BD-2, OD-2r, PS-3, RV-3, DD-6, EHX Nano Small Stone, Holy Grail, Fulltone OCD, T.C. Jauernig Electronics DGTM, Rocktron Prophesy (ikinci versiyonu çıkmış galiba ama ben birincisini isterim =)),Mesa V-Twin, Marshall JCM2000-DSL 401, bi de Mesa Nomad
Kabartmalı harflerle yazdıklarım sahip olmadıklarım bu arada, zaten bu amfiler bende olsa... =)
Ahhhh Bluesbreaker... Üzümlü kekim <313 sene önce bunları istemişim. Şimdi 60lar üretimi bi kaç Strat ve aynı dönemden bi kaç tweed ya da blackface amfi falan ne güzel olurdu... Belki bir de BluesBreaker amfi.