mFeCi demiş ki:halilpazarlama demiş ki:abi hepsi tamamda avt20 yi ne yapacaksın mesanın yanında 😀
abi o da çerezlik işte sansasyon'un dediği gibi 😀 rüya ekipmanımla rüya evimde çalarken rüya komşularımız gelip bsamasınlar evi yani 😀
yutup123458 demiş ki:rüya bu ya. komşu falan yok 😀 özgürce çalıcam işte 😀 adı üstünde.rüya .arkadaşlar.rüya ekipman bunlar.komşudur apartmandır düşünmeyelim.özgürce takılın.
halilpazarlama demiş ki:yutup123458 demiş ki:rüya bu ya. komşu falan yok 😀 özgürce çalıcam işte 😀 adı üstünde.rüya .arkadaşlar.rüya ekipman bunlar.komşudur apartmandır düşünmeyelim.özgürce takılın.
rüya deyince işin içine carmen electra girer 8O
pedalla amfiye işim olmaz gece gece :twisted:
abi sapta ışın kılıcı şeklinde olsaymış ayrı bi tatlı olurmuş 😀Clickboy demiş ki:![]()
Pek bi rüya oldu galiba 😀
halilpazarlama demiş ki:abi boss ac3 çok leş pedal hiç tavsiye etmem rüyalarına girmesin 😀
ben sadece akustik simulatör kısmı olarak değindim.ac2 ve ac3 alıp sattım ama ikiside hiç hoşuma gitmedi.tuşeli çalışta uyuz bi tizleme sesi yapıyordu ikiside.ghostknight demiş ki:halilpazarlama demiş ki:abi boss ac3 çok leş pedal hiç tavsiye etmem rüyalarına girmesin 😀
Henuz canli performansta kullanmadim ama provalarda gayet iyi geldi bana. Bilhassa looperla arkada ritm olarak kullaninca. Evde tek basina takilirken akustik gitar caldiktan sonra komik geliyor evet. Ama bar performanslari icin biraz luks de olsa guzel bir olanak bence.
tercih meselesi ben bugüne kadar akustik simulatörü kullanıpta süper diyen adam görmedim.sadece digitech gnx serisinin akustik simulatörü hoşuma gitmişti.bence denemeden alma belki hoşuna gider şahsi birşey sonuçta.alırsanda yorumlarını yaz merak ederim 😀yutup123458 demiş ki:arkadaşlar bu ac-3 rolandın üzerindeki akustik simülatör gibimi. cube 30 larda olanlardan.sonuçta oda boss a ait bir efekt.ben hiç sevmemiştim o roland daki efekti. ac-3 ü hiç denemedim.sadece videolardan izledim,dinledim.hoşuma gitmişti.aslında para denkleştirince almayı düşünüyodum ciddi manada.işe yaramazmı diyorsunuz şimdi !!