Rüya

rüyalarımın gerçekleştiğine tanık olduğum zamanlar olmuştur.gerçekleşenlerde hep olumlu şeylerdir.
son zamanlarda gitarımın parçalandığını görüyorum rüyamda durmadan.off çok kötü bişey ya.. 🙁

belki de bilinçaltının tahminlerinden kelli bi durumdur gerçekleşmeleri.. hem belli mi olur, belki de gitarını yıllar sonra yüzbinlere verdiğin bi konserde parçalarsın..

kıyamam ben ona ya,hem gitar parçalamaya karşıyım.. o rüyayı gördükten sonra hemen gitarıma bakıyorum zaten,sapa sağlam durduğunu görünce öyle bir rahatlıyor ki içim 🙂 yok yok..böyle rüya olmasın gerçek...

evet öyle görebiliriz, ve fakat daha önce gerçekleşen bir kaç rüyanın olması, senin sinirlerini bozmuş bunun da gerçekleşebileceği konusunda, bunu da zararı olarak görebiliriz.. yani kısaca napıyoruz, iyi rüyaya özenmiyoruz, kötü rüyanın da moralimizi bozmasına izin vermiyoruz.. zira rüya bilinçaltıdır.. biz ise bilinç.. ha zaman zaman bilinçsizlik güzeldir, orası ayrı.. orayı karıştırmıyalım, beni de bozmıyalım..

merak ettiğim şey rüyaların senaryosu naıl şekil alıyo aslında daha farklı bi şey benim sormak istediğim ama anlatamadım pek 🙂
bi de geçenlerde yaşayan birinin öldüğünü gördüm acaba rüya tabirlerinde nasıl yorumlanır bu durum :?

Arkadaşlar rüyamdayken rüyamda olduğumu anlıyorm fakat aslen neredeyim dediğimde çok basit aslında ama bulamıyorum cevabını kendi evimdeyim, ailemin mi yanındayım, ananemlerdemiyim,dostlarımdamıyım hatırlayamıyorum... Size de oldu mu böyle birşey olmadıysa rüyanızda bunu kendinize sorn bakalım cevap alabiliyormusunuz🙂

bir de gerçekten uyandığını sanıp aslında hiç uyanmamış olma durumu var...herşeyi gerçekte olduğu gibi görürsünüz gözünüz açık gibi eşyalar ışık sesler herşey yattığınızdaki gibidir ama yavaş yavaş bi gariplik olduğunu hissetmeye ve aslında uyanmadığınızı anlamaya başlarsınız o anda uyanmak istediğinizdeyse ya bi ağırlık çöker ya bi yeriniz uyuşur ve sesiniz çıkmaz kendinizi zorlayarak uyanırsınız bunun ne olduğunu bilemiyorum ama hiç hoşuma gitmiyor

ben genelde rüyamda rüya gördüğümü anlıyorum..aaa bu rüya be korkma felan diyorum.. 😱 [/b]
ama son gördüğüm rüyada yabancı bir aktör bana saldırdı,böyle sarışın muallak bir oğlan adını hatırlayamicam.işte ama bizim yaşadıklarımız rüyaydı dimi diye soruyorum..felan çocuk hayır deyince,benim başımdan kaynar sular döküldü..tabi rüyamda 😀 rüyada tecavüze uğramak kadar iğrenç bişey olamaz...sonra gerçek zannettim ağlamaya başladım..sonra bi kalktım ağlayarak...o anki mutluluğumu tahmin edemezsiniz..ama yinede seviyorum rüya görmeyi..müthiş bir işleyiş..

rüyalar ikiye ayrılır bence 😛 birincisi normail rüya ikincisi sabaha karşı görülen üstün açık kalmış senin dedikleri rüyalar...
benim sabaha karşı gördüklerim hep çok saçma olmuştur,komik böyle anlamsız şeyler 😀 gece gördüklerimide hep hatırlamam hatırlasam bile yarısı silinir kafamdan..rüyamda hep şey derim:ya unutmıyım bunuda yarın anlatıyım...yani rüya olduğunu farkındayım... 😛 😛

tabi ya bana bikeresinde olmuştu babamı görüyodum,bana yine kızıodu(boş yere kızmaz 😀 )rüya olduğunu farkettiğim an nede olsa rüyadayım say içinde kalanları dedim..kalktığımda baya deşarj olmuştum 😛 😛

benim bütün rüyalarımın sonu aynı sahneyle bitiyo,neden bilmiyorum...merdivene ayağım takılıyo,tam düşecekken uyanıyorum.merdiven de hep aynı merdiven, hiç değişmiyo... 🙂
hep aynı şey olduğu için artık, rüya olduğunu anlayıp korkmuyorum.

rüyada biryerden düşme olayı çok geneldir. ben eskiden birtek bana olur sanırdım 🙂 bazen balkondan büşülür, bazen yürürken düşülür. sebebi nedir acaba?

gerçek hayatımda ıkılem arasında kaldım zaman mutlaka doğru yolu gösteren bırı olur ruyalarımda o bakıma uyumayı çok severım😀

bazen düşünürümde sanki böle bi an uyanıcam ve daha bebeğim..tüm bunlar yanlızca benim gördüğüm bi rüya ya da belkide bambaşka birinin rüyasındayım..o yüzden rüyadaymışcasına rahat yaşamaya çalışıyorum.. değişik...

Geri