Safkan Türklük ve Türkeri Kemiği

• Konuyu açan Konuyu açan canta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eğer havva ile adem inanışı varsa herkes safkan zaten siyahiler bile benim milyon kuşak öteden kuzenim olmalı.. eğer öyle bir inanç yoksa saflık denen birşey söz konusu olmaz dünyanın her yerinde evrim gerçekleşmiş demektir ve evrim sürecinden birkaç milyon yıl sonraya kadar türk diye bir kavram yok 🙂 o yüzden türk ırkı oluştuğu anda bile saf değildi sadece yaşadığı coğrafyaya göre isim aldı. bu kadar net

insanda safkan ırk diye bir şey olduğuna inanmıyorum

bilimsel yollarla varlığını ispatlayana helel olsun.. 🙂
insanda safkan ırk diye bir şey olduğuna inanmıyorum

bilimsel yollarla varlığını ispatlayana helel olsun.. 🙂
Pek bilimsel mi bilmem ama matematiksel yoldan mümkün. Birkaç tane safkana en yakın çift çocuk yaparsa çiftin çocuğu o çiftin Türklük ortalamasıdır mesela 60+70=130÷2=65 tir . Olabildiğince yüksek tutlursa nesiller sonra safkan bir çocuk dünyaya gelir . H*tlerin safkan takıntısı zaten bu şekilde safkan bir alman yaratma yönündeydi ki başarılı olabilirdi

Pek bilimsel mi bilmem ama matematiksel yoldan mümkün. Birkaç tane safkana en yakın çift çocuk yaparsa çiftin çocuğu o çiftin Türklük ortalamasıdır mesela 60+70=130÷2=65 tir . Olabildiğince yüksek tutlursa nesiller sonra safkan bir çocuk dünyaya gelir . H*tlerin safkan takıntısı zaten bu şekilde safkan bir alman yaratma yönündeydi ki başarılı olabilirdi
Nesiller sonra eline geçecek tek şey bir suru genetik sorunlarla doğacak nesiller olur. Safkan olmanın yakınından bile geçemez. Zaten dünyada safkan homojen sapiens ırkı diye birsey yok.

Geri