Barrios hocam iyi yine çok çok insaflı davranıp gayet nezih bir üslupla gerekenleri söylemiş. Benim susmayı tercih etmem senin için en hayırlısı olur genç arkadaş. En iyisi cirkinleşme ve kimin kim olduğunu bilmeden daha fazla saygısızlık etme.
İşin komiği, sorduğu pek çok soruya gayet net ve basit yanıtlar verdim.
O bunları yanıttan saymıyor, çünkü bu arkadaşlar onaylanmak-doğrulanmak istiyor.
Duydukları şey hoşuna gitmediği zaman o yanıt, yanıt olmuyor 🤣
Hoşuna gidecek şeyler söylendiği zaman ise "babayiğit" olacağız. Yine kendisinin lütfuyla tabii.
Bu kafayı o kadar çok görür oldum ki... Para bahsi üzerinden kendini kurbanlaştırması da yine aynı şey. Aklınca beni paragöz gibi göstermeye çalışmış.
Buna gülüp geçiyorum tabii, ama asıl mesele, bu arkadaşların hiç bir şekilde "bedel " ödemek istememesi.
Islanmadan yüzsün, kendine hiç bir şeyi dert etmeden sorunları onların yerine başkaları çözsün, konsere gitmeden konsere çıksın, hatta konser sanatçısı olup para kazansın. Deneyim eksiğini mantıkla kapatsın (Konser gitmemiş olmam, hiç gitmeyeceğim anlamına gelmez ki ??? Ne var bunda?) Şu var: Senin ne istediğinden haberin yok. Sen kafandaki komik bir hayale vurulmuşsun, haberin yok.
Neden forumlarda çokça görüyoruz bu arkadaşları? Çünkü forumlara başlık açmak da, klavye delikanlılığı yapmak da BEDAVA.
Peki burada deneyimini paylaşan insanların emeği ne olacak? Bunun adaleti nasıl sağlanacak?
Çok basit. Onlar da SADECE buna değeceğini düşündüğü insanlarla paylaşacak deneyimini.
Klavye delikanlıları da avucunu yalayacak.