eyvallah ya 🙂panic demiş ki:16 ekim değil de 16 KASIM olabilir!!!
breathless demiş ki:ya bişe sorcam: önce siz mi çıkcaanız yoksa 6.cadde mi?? önce çıkın da dinleyelim bi yaa,bi de 20:30'dan sarkmasın lütfen, çünkü ben sizi çok merak ediyorum, övgülerinizi çok aldım, ama saat 22:00'da gitmem gerekiyo yaa! hatta fırsatınız varsa çıkış saatini 20:00'a alır mısınız? çok mu şey istedim??
iyi olur aslında daha erken olursa. 6. caddeyide bi izleyelim dimi. bu arada sahtenin yeni bateristi var deilmi? keşke levent olsa yine...dnt_b_nlve demiş ki:breathless demiş ki:ya bişe sorcam: önce siz mi çıkcaanız yoksa 6.cadde mi?? önce çıkın da dinleyelim bi yaa,bi de 20:30'dan sarkmasın lütfen, çünkü ben sizi çok merak ediyorum, övgülerinizi çok aldım, ama saat 22:00'da gitmem gerekiyo yaa! hatta fırsatınız varsa çıkış saatini 20:00'a alır mısınız? çok mu şey istedim??
dikkate almaya calısacaz diyelim... 🙂 :idea:
CoFFiN_of_mEvT demiş ki:iyi olur aslında daha erken olursa. 6. caddeyide bi izleyelim dimi. bu arada sahtenin yeni bateristi var deilmi? keşke levent olsa yine...dnt_b_nlve demiş ki:breathless demiş ki:ya bişe sorcam: önce siz mi çıkcaanız yoksa 6.cadde mi?? önce çıkın da dinleyelim bi yaa,bi de 20:30'dan sarkmasın lütfen, çünkü ben sizi çok merak ediyorum, övgülerinizi çok aldım, ama saat 22:00'da gitmem gerekiyo yaa! hatta fırsatınız varsa çıkış saatini 20:00'a alır mısınız? çok mu şey istedim??
dikkate almaya calısacaz diyelim... 🙂 :idea: