Bir sene once mydukkanda 1700tl idi. Yani anormal bir durum yok. Ayrica kimse Studionun sahtesini yapmaz, zaten yurtdisinda ucuz gitarlar bunlar. Hem niye bu kadar agresif konusuyorsun onu da anlamadim.
Nasıl 1400 dolar? 🙂 650 dolara alırsın biraz arasan. http://www.ebay.com/itm/2002-Gibson...?pt=Guitar&hash=item35ba2cb250#ht_5296wt_1185 biriniz şunu alıp getirsin, çok tatlı, kaçırmayın, 130 dolar shipping, ihtiyacım olsa anında alırdım.
Hocam ben bizzat, satılınırkenki anda oradaydım 🙂Bir yanlışın var hocam planette sıfır satışı yok.Olsa bile gibson ın sıfır ürünü yok orada olsa olsa denk geldiğin gitar konsinye üründür.
ahaaa yapalım hadi bakalım 4milyon yapcakmı fiyatı ahasogjajhoaAyrica gitar 50lerden kalma Fender olsa degil 4bin yuro 4 milyon$ verir yurt disindaki koleksiyonerler. Uyarsak mi elemani bilader ucuza satiyorsun bak dikkatli ol diye 😀
İşe yaramıyor ama misal esp explorer çakması bir alet var kaç kez şikâyet edildi halâ duruyor 😀Bana sahibindenden mesaj geldi uyariniz sonucu isleme alinmistir falan diye. Sirf bunlarla dalga gecmek icin sahte uyelik alacagim artik 🙂