Tonları tatmin ederse 600 TL fiyat çok uygun bu alete, 500'e, 550'ye filan harika olur, ama oldu ya tonlarını beğenmezsen satmak için değerini bileni beklersin, öyle line6, boss veya zoom prosslar kadar seri gitmeyebilir.. Bende bunun bir üst modeli Tonelab LE var ve temizini oldukça aramıştım.. Bulunca da kaçırmadan aldım 2013'te, dediğim gibi nasıl bir ton aradığınla, beklentinle ilgili.. USB bağlantısı yok ve istediğin tonları manuel yazman gerekir ki bu başlangıç için bence artı.. Kurcaladıkça effectleri ve tonunu nasıl etkilediklerini öğrenirsin.. Analog setupa geçmek istediğinde de hangi pedallara ihtiyacın olacağını ve pedallardan ne beklediğini görürsün..
Öyle extra özellikler çok pross'ta yok, bunun yanında Pod X3'üm var, yanında FBV shoartboardla kullanıyorum (Zoom bir pross'um daha ve başka analog pedallarım da var, 535q, drivelar vs).. Bilgisayardan müdahale edebilmek, ton indirmek filan kolay oluyor.. Ama ton yazması daha zor olsa da Vox'u kullanmak daha zevkli, sesler analogdan farksız ve temiz.. Sadece Hi-Gain tonlarda aradığını direk bulamayabilirsin, ya da oynayarak yaklaşık bir ton elde edersin, o da yine beklentinle ilgili.. Tonları uyarsa kaçırma, zaten az var bu aletlerden..