Eyvallah ustaÇok hesaplıymış esasen, ec1000 parasına eclipse. Neyse sağlık olsun diyelim, umarım buralarda seveceğiniz bir gitara denk gelirsiniz.
Eyvallah ustaÇok hesaplıymış esasen, ec1000 parasına eclipse. Neyse sağlık olsun diyelim, umarım buralarda seveceğiniz bir gitara denk gelirsiniz.
Bu Chibson'a karşı ilan ilk açıldığında çok önyargılıydım açıkçası. Az önce denk geldim, ilan sahibi yeni bir video eklemiş. Şu an önyargım daha da arttı. Hayatımda dinlediğim en kötü Les Paul'lerden birisi. Tabi les paul de değil orası da ayrı. Les Paul'ümsü diyelim. Bunları çin'den 1500 lira civarına getirip sarı sitede 5000-6000 liraya satmaya çalışıyorlar. Alan var mı cidden acaba bunları? Bir tanesini deneme şansı buldum. Ciddi anlamda kötü gitarlar her şeyi ile.Bu gitar neyin nesidir acaba? Chibson mu?
Satıcı replika oldugunu belirtecek şekilde düzeltmiş ilan başlığını. Gerçekten abuk sabuk bir fiyat yazmış. Yani abartmış olmayayım ama çin malı bir gitar 200 tl bile etmez.Bu Chibson'a karşı ilan ilk açıldığında çok önyargılıydım açıkçası. Az önce denk geldim, ilan sahibi yeni bir video eklemiş. Şu an önyargım daha da arttı. Hayatımda dinlediğim en kötü Les Paul'lerden birisi. Tabi les paul de değil orası da ayrı. Les Paul'ümsü diyelim. Bunları çin'den 1500 lira civarına getirip sarı sitede 5000-6000 liraya satmaya çalışıyorlar. Alan var mı cidden acaba bunları? Bir tanesini deneme şansı buldum. Ciddi anlamda kötü gitarlar her şeyi ile.
Buyuk bi ekranda bakip, Surahi nine gibi gitarin icine kadar girdim. Yazi tipi Cin yapimlarina benzer ozensiz yapilmis, standart logo genisligi 5 cm ise bu 7 cm gibi. Bu arada sap 21 perde.Neden? Headstock'u yakından göremiyorum ama nasıl siz direkt bir yargıya vardınız merak ettim.
B
Buyuk bi ekranda bakip, Surahi nine gibi gitarin icine kadar girdim. Yazi tipi Cin yapimlarina benzer ozensiz yapilmis, standart logo genisligi 5 cm ise bu 7 cm gibi. Bu arada sap 21 perde.
Bu arada satici bu mesaji gorur de, sahte olmadigini ispat ederse, ozur dileyecegim.
Bu konuda ESP ya da LTD bakan arkadaşlar için atıyorum, fiyatlar uygun mu, gitarlar orijinal mi bilmiyorum. Letgo'nun arama algoritması bir anlık benim için açıldı ve bunları gördüm.
bu ilanda nereden anladınız?https://www.sahibinden.com/ilan/iki...k-muzik-aletleri-gibson-gitar-791666994/detay almayı düşünen varsa dikkatli olsun. gitar sahte. üstelik işçiliği de rezalet.
Ben çok bilmem ama saptaki gibson yazisinin sedef kakma olması lazım, bundaki boyayla yazılmışbu ilanda nereden anladınız?
Ben cevap vereyim. Bkz; scarf joint.bu ilanda nereden anladınız?
Benim dediğim doğru mu?Ben cevap vereyim. Bkz; scarf joint.
Verdiğiniz bilgi doğru ama bu gitardaki boya değil gördüğüm kadarıyla. Çakma sedefimsi bir şeydir muhtemelen.Benim dediğim doğru mu?
Bu gitar aylar önce de konuşulmuştu. İlanı arkadaş hala utanmadan satıyor belli ki.Ben cevap vereyim. Bkz; scarf joint.
Birincisi, işçiliğinden. Tam bir rezalet. Headstock şekli, cutaway şekli, inlayler, sapın arkasındaki yazılar, switch, headstockdaki Gibson inlayi, köprü vs. vs. liste buradan çin'e kadar uzanır 😀bu ilanda nereden anladınız?
8.000₺ kar etmek isterseniz, ve gitarın çakma olduğunu söyleyen dürüst bir satıcı isterseniz gitarın aynısı 😀:Birincisi, işçiliğinden. Tam bir rezalet. Headstock şekli, cutaway şekli, inlayler, sapın arkasındaki yazılar, switch, headstockdaki Gibson inlayi, köprü vs. vs. liste buradan çin'e kadar uzanır 😀
Ekleme: her çin malı çakma gitara mutlaka şunu yazarlar: Çok temiz, amerikadan geldi.
haha taktik iyiymiş. dosta gider 😀Birincisi, işçiliğinden. Tam bir rezalet. Headstock şekli, cutaway şekli, inlayler, sapın arkasındaki yazılar, switch, headstockdaki Gibson inlayi, köprü vs. vs. liste buradan çin'e kadar uzanır 😀
Ekleme: her çin malı çakma gitara mutlaka şunu yazarlar: Çok temiz, amerikadan geldi.