Marka Belirtilmemiş , gibson diye satmıyor en azından dürüst gibi.
Bu fiyata bu gitar alınmaz. Headstock'dan anlamayan bir kişi şu fikre kapılabilir "Bu gitar en az 10000₺, kesin işi bilmiyor ondan bu fiyata koydu, hemen alayım" sonra sahte olduğunu anlayınca çok geç olacak.Marka Belirtilmemiş , gibson diye satmıyor en azından dürüst gibi.
Bir ara Aliexpress'ten almak istiyordum. Kalite kalite, 1000₺-1500₺'idi. İyi de almamışım.valla çakma gibsonlar kaça sıfırı bilmiomda, marka belirtmemesi baya şapka çıkarmalık 😀
Bu saikle alanın, sahte olduğunu söylemeyip satmaya çalışandan farkı yok. Ben böyle düşene pek üzülmem.Bu fiyata bu gitar alınmaz. Headstock'dan anlamayan bir kişi şu fikre kapılabilir "Bu gitar en az 10000₺, kesin işi bilmiyor ondan bu fiyata koydu, hemen alayım" sonra sahte olduğunu anlayınca çok geç olacak.
Dövizin de artması ile birlikte insanlar pahalı gitarları alamayabiliyorlar. Bu ilanda birkaç gitar mkarkası(Fender, Gibson) bilen bir kişi gibson çok ucuz diye alıp üzülebilir. Body finish harika duruyor ama, bunu reddetmem 🙂.Bu saikle alanın, sahte olduğunu söylemeyip satmaya çalışandan farkı yok. Ben böyle düşene pek üzülmem.
Tamam ama "satan işi bilmiyor, hemen atlayayım" tavrı da birilerini kaziklama güdüsü yine. Cezası yok da başına böyle ters bir şey gelen bir zahmet ağlamasın 🤷♂️Dövizin de artması ile birlikte insanlar pahalı gitarları alamayabiliyorlar. Bu ilanda birkaç gitar mkarkası(Fender, Gibson) bilen bir kişi gibson çok ucuz diye alıp üzülebilir. Body finish harika duruyor ama, bunu reddetmem 🙂.
Öyle, doğru. Sonuç olarak, kandırmaya çalışırken kandırılıyor. Fifty fifty oluyor özetle 😀 .Tamam ama "satan işi bilmiyor, hemen atlayayım" tavrı da birilerini kaziklama güdüsü yine. Cezası yok da başına böyle ters bir şey gelen bir zahmet ağlamasın 🤷♂️
Gayet orijinal bir Fender. Waterslide vintage-correct denilen hadiseElektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Çok güzel bir taklit ama headstockta waterslide decal olduğu o kadar belli ki...
Fender almak gibi bi isteğim olmadı hiçbir zaman ama etrafımda olanlara da yurtdışından mümkünse adı sanı belli mağazalardan almasını tavsiye ediyorum. Piyasada o kadar çok firsatçı, dolandırıcı var ki, her hafta böyle 2-3 fender ilanına denk geliyorum ama bu bugüne kadar gördüklerim arasında en pahalısıydı.
Yani bilemiyorum basiretim bağlansa ve böyle bir dolandırıcılığa kurban gitsem, sanıyorum adamı bulduğumda fiziki siddet ve vücut bütünlüğünün bozulmasına tam teşebbüsün doruklarında gezerim diye düşünüyorum.
Gitar orijinal. American Vintage serisi gibi bazi serilerde Fender eski uretim (vintage) gitarlarinda oldugu gibi finish ustune waterslide decal uyguluyor.Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Çok güzel bir taklit ama headstockta waterslide decal olduğu o kadar belli ki...
Fender almak gibi bi isteğim olmadı hiçbir zaman ama etrafımda olanlara da yurtdışından mümkünse adı sanı belli mağazalardan almasını tavsiye ediyorum. Piyasada o kadar çok firsatçı, dolandırıcı var ki, her hafta böyle 2-3 fender ilanına denk geliyorum ama bu bugüne kadar gördüklerim arasında en pahalısıydı.
Yani bilemiyorum basiretim bağlansa ve böyle bir dolandırıcılığa kurban gitsem, sanıyorum adamı bulduğumda fiziki siddet ve vücut bütünlüğünün bozulmasına tam teşebbüsün doruklarında gezerim diye düşünüyorum.
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Marka hakkında ahım şahım bir şey bilmiyorum ancak, üzerindeki EMG manyetik sahte gözüküyor. Yazısı çok solda kalmış.
T&T sisters strat (emg manyetik modifiyeli) amfi+softcase+jakİlan No: 852989839 T&T sisters strat (emg manyetik modifiyeli) amfi+softcase+jak - En Uygun T&T Sisters Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 852989839
Başlığı öyle yazarak gitardan anlamıyormuş havası vermiş.Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Sahte olduğu bu kadar da belli edilmez yahu. Acemi çakal bu sanırım.
Bu aralar amma çok Gibson LP Custom düştü piyasaya.
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
1981 falan diyor ben anlamam gideri var midir? Yoksa sahte mi.Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da