Adamların çalmak için aldıklarını sanmıyorum replika gitarları. Çünkü bmw görünümlü şahine binmek gibi replika gitarlar. Dışarısı bmw ama bir oturuyorsun şahin vites topuzu, şahin direksiyon simidi vs vs. (Şimdi şahinseverler topa tutacak ama öyle 😀 )
Replikaları çalan (getiren) arkadaşların, sadece satmak için getirdiklerine inanıyorum, ve bir çoğu bunu yaparken gitarlarının REPLİKA olduğunu belirtmeden yapma peşinde. Aa evet, müziğe gitara yeni başlamış birini çok kolay kandırabilirsin. Ben mesela kendimi çok yeni görüyorum gitar konusunda kaldı ki 4 senedir elimdedir gitar.İlk gitar aldığımda bunu görsem balıklama atlardım. Ama abi , yemiyoruz yani artık. Hatta bir ara öyle takıntılıydım ki, hangi marka yeni bir model cıksa, tüm test videolarını izlerdim. Hatta şu an abartmayayım bir çok gitarın sadece resimlerine bakıp tüm ağaç özelliklerini sayabilirim. Neyse konuya dönecek olursak, gitarların replika olduğunu anlıyoruz. Çok bariz hatalarla yapılıyor ne de olsa replikalar.
Ve OsmanBurak abim, dediğin gibi peynir teknesi muhabbeti cidden o köprüler. Bir arkadaşım getirtmişti deneme amaçlı çinden bir replika. Daha doğrusu duvara asmak için. Çalarken azıcık floyd(!)a yüklendik, elimizde kaldı köprü. Ee bizde gitarı duvara astık sonra😀D Duvarda gayet hoş durdu 🙂