http://sahibinden.com/170549436 buradaki gitar gerçek mi acaba seri numarasını arattırdım ama sonuç yok
teşekkürler hocam bilgilendirmeniz için 🙂Seri numarası sorgulamasını sadece şirketle yazışarak yapabilirsin. Diğer siteler bu konuda güvenilir değiller. Hatta Çin çakmalarında artık gerçek seri numaraları kullanılıyor. Sadece seri numarasına bakarak hareket etmek riskli bu yüzden.
Strat uzmanı değilim ama gitar bana sorunsuz göründü. Bildiğim kadarı ile de Çinliler sadece Amerkan modellerin sahtesini üretiyorlar.
Sanırım 6-7 aydan fazladır bu gitar sahibindene girip çıkıyor.(resimlerden hatırlıyorum) Bir ara bende düşünüyordum Meksika Strat, sonrasında kısmet oldu Amerikan Standart aldım. Neyse ilk önceleri 1200TL'ler civarında fiyatlarda idi diye hatırlıyorum, sonra piyasa durgun olduğundan ve satılamadığından olsa gerek yavaş yavaş bu fiyata kadar gerilemiş. Bence de gitarda bir sorun görünmüyor. Gayet temiz bir Meksika Strat, zaten çizik vuruk olan kısımınıda göstermeye çalışmış.http://sahibinden.com/170549436 buradaki gitar gerçek mi acaba seri numarasını arattırdım ama sonuç yok
bakalım hocam mesaj attım gitarı satan arkadaşa,bir arkadaş alacağım demiş bugün,satılmaz ise ben alacağım 🙂Sanırım 6-7 aydan fazladır bu gitar sahibindene girip çıkıyor.(resimlerden hatırlıyorum) Bir ara bende düşünüyordum Meksika Strat, sonrasında kısmet oldu Amerikan Standart aldım. Neyse ilk önceleri 1200TL'ler civarında fiyatlarda idi diye hatırlıyorum, sonra piyasa durgun olduğundan ve satılamadığından olsa gerek yavaş yavaş bu fiyata kadar gerilemiş. Bence de gitarda bir sorun görünmüyor. Gayet temiz bir Meksika Strat, zaten çizik vuruk olan kısımınıda göstermeye çalışmış.
Üstadım o les Paul ama gıbson degil.Vay be LP 100 un bile sahtesi var
Gitar orjinal olabilir . Dumanın gitaristi Batuhan abimizinde sapının arkasında 3 cümlelik bir açıklama var 😀 ama 21 perdeye takıldım bende.
Bence de sahte.. Ali Expressteki 140-150$lık ultra sahte gitarlardan. :banghead:Gitar orjinal değil. Halis muhlis en temizinden sahte Fender. Muhtemelen Squier bile değil. Kafadaki de decal.