Hayır maalesef o seri numarası Fender'in 2010 başında kullandığı numaralardan. Meksikalarda X şeklinde devam ettiler ama Amerikan standardlarda 2010 başı bu şekilde çıktı. Sonra US10**** şeklinde devam etti.seri numarasından cortlamış biraz.
Hayır maalesef o seri numarası Fender'in 2010 başında kullandığı numaralardan. Meksikalarda X şeklinde devam ettiler ama Amerikan standardlarda 2010 başı bu şekilde çıktı. Sonra US10**** şeklinde devam etti.seri numarasından cortlamış biraz.
Vay be, bu fiyata orjinal US ha, şaka gibi, alsam mı napsam.Hayır maalesef o seri numarası Fender'in 2010 başında kullandığı numaralardan. Meksikalarda X şeklinde devam ettiler ama Amerikan standardlarda 2010 başı bu şekilde çıktı. Sonra US10**** şeklinde devam etti.
Evet bence de gayet orijinal görünüyor. Gerçekten sıkışmış ta olabilir.. 😕Ooooo bu resmen bir fırsat. Bu gitar orjinal.
Yalnız alacak kişi kimlikleri ortaya koyup bir tutanak imzalasın derim. Çünkü gitar çalıntı da çıkabilir. Malum son zamanlarda çok rastlıyoruz böyle hadiselere.Vay be, bu fiyata orjinal US ha, şaka gibi, alsam mı napsam.
arkasında made in usa yazmıyor amaHayır maalesef o seri numarası Fender'in 2010 başında kullandığı numaralardan. Meksikalarda X şeklinde devam ettiler ama Amerikan standardlarda 2010 başı bu şekilde çıktı. Sonra US10**** şeklinde devam etti.
RW Rosewood klavye demek. Evet bende bunlardan şüphelendim zaten.Ekteki fatura Bulgaristan'da yaşayan birine kesilmiş ve hardcase var olarak görünüyor. Bu arada benim cahilliğime verin, Standard Strat HSS RW yazıyor, bu RW'nin açılımı nedir diye merak etmedim değil. 1100 yuroya alınan gitar, 1500 liraya satılmaz. Sahibinden ilan lokasyonu İstanbul ama ben Denizli'deyim yazmış, eylül 2014'te siteye üye olmuş falan.
Achtung.
RW Rosewood klavye demek. Evet bende bunlardan şüphelendim zaten.
Belli ki bilmiyor satıcı bu gitarın sahte olduğunu. Birileri esp m2 diye kandırmış sanırım.
http://www.garaj.org/ilan/630231/satilik-japon-emg-m2