O pickguard'dakiler sticker mı? "Valla Fender, gerçekten orjinal Fender" demek için yapıştırılmış gibi duruyor 😀
O pickguard'dakiler sticker mı? "Valla Fender, gerçekten orjinal Fender" demek için yapıştırılmış gibi duruyor 😀
ooo Havalı cazbas gelmiştir.
hiç bir jackson ve ya charvel kataloglarının arasında kayboldum resmen ona rağmen bulamadım.Jacksonun resmi sitesinden bakmıştım.Başka bir arkadaşada sordum baya jackson kullanan ve bilen biri sahte olma olasılığı yüksek dedi.Gitar sahibi arkadaşla konuştum.Modelini yada üretim yılını bilmediğini söyledi.Bende üretim numarasını istedim fotoğrafla atmadı ve bir bahaneyle sonradan uzun süre gitarı satamayacağını söyledi.jm6 pj modelini buldum internetten.İlandaki arkadaşın iddaa ettiği özelliklere sahip modeli var.Neyse bilgilendirmen için saol kardeşim.
Adam stickerı bol bulup pickguarda falan da yapıştırmış. Limonların üstünde olan marka etiketi gibi. Kaliteli hissettiriyor heryerinde fender yazınca 😀
Headstock kısmından belli oluyor zaten çakma olduğu hocam 🙂
Baya güldüm vallahi 😀
Ulan Custom Body yazısını yamuk yazıp head arkasına kaplama yapmışlar 🙂Headstock kısmından belli oluyor zaten çakma olduğu hocam 🙂
Buna ne denir bilemedim. Eğer gitar gerçekten sahte Gibson ise boyu devrilsin derim ama gitar orjinal Gibson ve üzerinde oynama yapılmış ise diyecek bir şey yok, zevk meselesi.
Ben paylaşıyordum siz hızlı davrandınız. Az önce mesaj attım gitar Özel yapım mı yoksa Gibson Les Paul Custom üstüne modifiye mi yaptınız diye. A kalite replica dedi. Keşke ilanda da belirtseymiş. Kaldı ki 2000 liraya zaten Les Paul Custom olmaz. Gitarın replica ise sap arkasındaki Made in USA yazısını koymanın da anlamı yok
Gitar sahte olmayabilir, ancak ilan başlığında verilen bilgi yanlış. Gitar American Special değildir, neden?
+22 perde olması gerekirken 21 perde.
+büyük headstock olması gerekirken, standart headstocka sahip.
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...ocaster-sss-surf-green-maple-220744339/detay/
Satıcının ilanda replica olduğunu belirtmesi gerek. Uzak durulması gerekir bence. Zaten iron cross'un yapısından bile replicayım diye bağırıyor. Yüksek ihtimalle çin üretimidir.Düzeltiyorum "Özel yapım A kalite replica olarak yaptırdım" dedi. Valla bana sahte gitar gibi geliyor..