Ibanez örnek oluyo hep bunlara işte. Yoksa, Ibanez'e uymasa iyi çocuktur Gibson 🙂
Selamlar,
Kanaatimce sahte bir ilana denk geldim, paylaşayım;
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...a-telecaster-sonic-blue-maple-236316012/detay
Orjinal bence. 50's mexico tele bu.
Merhaba Evren.Gitar modifiye edilmiş bir baja tele.Merak ettiğin olursa cevaplayabilirim
Su an onu buraya postlamak uzereydim. Bence %100 den ote chinese bir gitar 🙂
Hocam neredeyse inlaylari sapa tasmis 😀Boyle ilistireyim hatta resmi de bulunmus olsun. 1.si David Gilmour un serisi Custom Shop. 2.si kendisinin signature modeli 21 perdedir. Yani bu gitar zaten Gilmour signature olamaz. Kaldi ki gercek Amerikan Strat da degil. Cunku Vintage 6 vidali kopruye sahip bu da American Specialler de olan bi durum. Ama seri numarasi Standart Stratlardaki gibi z ile baslamakta. Ki bildigim kadari ile American Speciallar US seri numarasi ile basliyor. Bu son iki bilginin dogrulugundan emin degilim. Ama Chinese Stratlari ele veren bir durum olarak 12. perdedeki dotlarin arasinda olmamasi gereken miktarda bosluk var.
Tipik bir aliexpress ürünü. Ben şikayet ettim.Boyle ilistireyim hatta resmi de bulunmus olsun. 1.si David Gilmour un serisi Custom Shop. 2.si kendisinin signature modeli 21 perdedir. Yani bu gitar zaten Gilmour signature olamaz. Kaldi ki gercek Amerikan Strat da degil. Cunku Vintage 6 vidali kopruye sahip bu da American Specialler de olan bi durum. Ama seri numarasi Standart Stratlardaki gibi z ile baslamakta. Ki bildigim kadari ile American Speciallar US seri numarasi ile basliyor. Bu son iki bilginin dogrulugundan emin degilim. Ama Chinese Stratlari ele veren bir durum olarak 12. perdedeki dotlarin arasinda olmamasi gereken miktarda bosluk var.
şimdi şikayet ettim...heryeri falso...e serialli...en komiği ne zaman şu tek vidalı burgulardan vazgeçecek bu çinliler...bir de truss rod iş kısmı en hızlı anlama yolu..
Evren Hocam..Allahtan adamların işleri orjinalden bayağı uzak....tüm maddelere +11.si 22 perde
2.si headstock takı logo orantısız
3.su trussrot yuvası beyaz
4.su neckplate te seri no yazması gerekirken fender standard logo basmışlar
5. Burgular vintage degil
6. Köprünün ne olduğunu anlamadım
7. Olme esegim olme
Daha ne diyim bilemedim. Utanmadan 7.000tl istiyor
Aynen...Mini toggle switchi unutmuşlar 🙂o değilde fretler çok komik çakılmış
Satıcı, mini switchi geçtim, Meksika Fender bile görmemiştir hayatında bence. Yoksa bu kadar detay resmi koymazdı.Aynen...Mini toggle switchi unutmuşlar 🙂