Sahte midir

Screenshot_20230218-192033_Dolap.webp

Screenshot_20230218-192043_Dolap.webp

Screenshot_20230218-192037_Dolap.webp Screenshot_20230218-192047_Dolap.webp

Bu gitarı yarın ikinci eldem alacağım ama seri numarası yok ve çok ikilemde kaldım sahte olup okmadığınu anlayamıyorum, satan kadının pek bir fikri yok sanırım bu konularda. Seri numarasının olmaması da beni şüpheye düşürdü. Gitarcı arkadaşları bekliyorum

Gitar orijinal. Gio serisi bir gitarın neden sahtesini üretsinler ki ? Klasmandaki giriş seviyesi malzemelerden üretilmiş bir gitar zaten. Ibanez Prestige falan olsa neyse yani...
Ben de mantık olarak bakınca öyle düşündüm. Gerçi bu işler çok büyük ölçeklerde gerçekleşince anlam kazanabilir tabii,,,
Fakat öyle ya da böyle, Ibanez marka bir gitarda seri nosu olmaması tuhaf da geliyor. Ben hiç Gio serisi kullanmadım, o yüzden de bilmiyorum. Bu gitarlarda seri no olmaması doğal mı?

Benzerini kullanmıştım, sahte değil gitar seri no'su sticker gibi bir şeyin üstünde oluyor, gio serisi böyle hep, hatta o seri no yazan kısımda soluk bir seri no dahi olabilir ama sitesinden kontrol edince çıkmayadabilir çin ibanezi neticede , gionun sahtesini yapmak karlı bir iş değil kimse uğraşmaz bariz sahtelik olmadığı sürece.

Geri