Tamam. Azimle mesajlamaya devam.Geç, ama evet, başlarına sürekli kakıp sürekli mesaj atınca biraz daha çabuk 🙂
Tamam. Azimle mesajlamaya devam.Geç, ama evet, başlarına sürekli kakıp sürekli mesaj atınca biraz daha çabuk 🙂
Benden de parayı çektiler ama satıcıya ulaştırmadılar. İptal edeyim parayı alayım bari dedim, alışveriş iptal edildi ama bu sefer de parayı bana vermediler😀 En iyisi bulaşmamak ancak ödeme yaptıysanız bekleseniz de olur, her şekilde o paranın onlardan çıkması 2-4 hafta civarı sürüyor.Tamam. Azimle mesajlamaya devam.
Mesaj at hergün 🙂Ne bileyim, uzun süre burada da konusu geçmeyince sorun yok zannettim. Az da değil 2000 TL. Umarım en kısa sürede yatar.
Benden de parayı çektiler ama satıcıya ulaştırmadılar. İptal edeyim parayı alayım bari dedim, alışveriş iptal edildi ama bu sefer de parayı bana vermediler😀
Atıyorum hemen 👍@antbalci dostum turkrock ailesi olarak herkes aynı mesajı yazsın sanalpazar a Ant'ın parasını yatırın bizi oraya getirtmeyin diye bi yüklenelim işi hızlandıralım 🙂
Bunlar şu batan Gold'un firması değil miydi?
Ya bu forumda ya başka yerde yine çok konuşulmuştu hala piyasada olduklarını görünce şaşırdım. Kullanmayın kullandırtmayın.
Benim anladığım, sudan bahanelerle milletin parasını içeride tutuyorlar. Nakit sağlamak adına. Yakında göçüp giderler.
Benim 12 mayıstaki satışa, 25 Temmuzda veririz dediler en son 🙂Resmi olarak hala iflas ettik demediler bildiğim kadarıyla. Ayrıca, gold'un alt şirketi olarak sanalpazar geçiyor.
gold bilgisayar
Doğru mu bilmem ama ekşisözlükte yazılanlar korkunçlu videolar gibi. Adamlar kullanılmış ürün satıyor, yurtdışından iphone geitirip 2 yıl tr garantisi var diyorlar. Çok ilginç. Bu arada başlık sahibi parasını almıştır herhalde o kadar da değil değil mi ? :O