Bu konuda ufak bi sorum var. Çalmaya başlayalı 2-2.5 sene geçiyo ve 1 ay öncesine kadar gitar bakımı hakkında hiç bişeyi bilmiyodum ve bakım için birilerine götürmekte angarya geliyodu. 1 ay önce tel değişimi ve klavye temizliği için bakıma götürdüm. Aynı tel takımı takmadığımdan olsa gerek sap ayarıda biraz bozuldu ve aynı kişiye sap ayarınıda yaptırdım. Aldığım gün 2-3 saat sonra 1. Telim koptu. O arada tatil işleri araya girdi ve gitarda evde kaldı. Döndükten sonra ciddi bi cızırtı problemiyle karşılaştım tel taktırıyım belki problem çözülür dedim ve aynı tel takımının tekli tellerinden takdırdım ama değişen bişey yok 2-3 gündür çeşitli video ve makalelerle araştırıyorum işi. En son bugün aldım elime gitarı açtım truss road kapağını ve truss road gayet gevşek durumdaydı hatta kıpraşıyodu bile. Neyse evde bulduğum 3 adet alyan anahtarının en ufağı deliğe girdi ama pek oturmadı sanırım neyse bunlada olur herhalde dedim sıkmaya çalıştım ama nafile 5-10 dakka bekledim değişen hiç bişey yok hatta dahada kötü bi durumla karşılaştım bu sefer. Gitar en ufak kıpırdamada içindeki truss road resmen içinde hareket ediyo şuan 3.5 atıyorum evin içinde gitara bişey olucak diye. Bu konuda bana yardım edebilir misiniz ?