Sap kenarı gövdede çatlak

Yeni aldığım Yamaha Pacifica elektro gitarı on sapının yanındaki gövde bölümünde bir çatlak farkettim
Gitarı aldığım ilk gün de gözüme deymişti ama çok dikkat etmemiştim
Gitar herhangi bir şekilde bir hasar görmedi
Bu sadece cila çatlağı mı yoksa ciddi bir şey mi emin olmak istedim
20250812_172459.webp
20250813_195744.webp

İkinci el aldıysanız problemlik bişey değil yürürse bile çok zarar verecegini düşünmüyorum ama ben sıfır aldığım gitarı iade etmiştim bu yüzden, hoş benim gitarda pickguard jelatini de yoktu.

İkinci el aldıysanız problemlik bişey değil yürürse bile çok zarar verecegini düşünmüyorum ama ben sıfır aldığım gitarı iade etmiştim bu yüzden, hoş benim gitarda pickguard jelatini de yoktu.
Gitarı sıfır aldım ama başta çok dikkat etmemiştim ve iade ya da değişim süresi geçti maalesef. Garantiye bildirdim isterseniz tamir için gönderebilirsiniz dediler de bilemedim

Gitarı sıfır aldım ama başta çok dikkat etmemiştim ve iade ya da değişim süresi geçti maalesef. Garantiye bildirdim isterseniz tamir için gönderebilirsiniz dediler de bilemedim
Burda bi arkadaş anlatmıştı sıcak soğuk nem kuruluk dengesi vs derken boya çatlağı oluyor diye yani gövdede bi çatlak oluşturmaz büyük ihtimal yürüse bile. öttür gitsin hocam.

Vernik-boya çatlağı. İlerlemezse sorun yok. Satıcı ile yine de görüşün bu kadar kısa sürede çatlaması mantıklı değil, ayıplı mal statüsüne sokabilirsiniz tüketici hakem heyeti ile. Ben olsam sıfır aldığım yeri darlardım.

Geri