pfff... ahşap-cam boyama kursuna falan gidin arkadasım, boş vakitlerinizi daha anlamalı degerlendirmiş olursunuz..
ya da daha detaylı yazayım;
sevgili menajerimin de bahsettigi üzre,cv miz neyi hakedip etmedigimiz konusunda sizin gibi müzik otoritelerinden daha açıklayıcı ,tatmin edici diye düşünüyorum..
grup hakkında daha çok araştırma yapıp demomuzu dinlemeni tavsiye ediyorum mümkünse.
bunu bu saygısız mesaja cevaben degil,menajerimin açıklamasına ek olarak yapıyorum; şarkı söylemek taklitle başlar, dolores o'riordan saygı duydugum bir vokalisttir, çok başarılı bir vokalist oldugu için degil benim içimde bi yerlere vaktiyle dokunabilmiş oldugu için, üreten bir vokalist oldugu için, idealizmi ve politik-siyasi durusunu anlamlı buldugum için..özetle aradan 20 sene bile gecse ,sesimde izleri kalacak bir vokalisttir.kimseye hesap vermek zorunda degilim,çünkü bu benim işim, ve onun gibi soylemeye "çalışmıyorum" onu dinlemekten kalan "izleri" memnuniyetle taşıyorum izninizle🙂
müzik oldukca göreceli bir mwzu, oyuzden uzatmıyorum,herkesin görüşü kendine,yalnız benim içimdeymişsin gibi "yapmaya çalışıyor"dersen ozaman sana boş vakitlerini dolduracagın birkaç uğras bulma konusunda yardım teklif ederim , kafa sallamaktan, "amaaaan sen de..."demektense
bu siteye çok sık yazmıyorum cunku ne yazık ki boyle altyapısı kaz tüyüyle doldurulmus yorumlarla kaynıyor site.. dedigim gibi menajerim acıklama yapmayı uygun gormusse,buna birşeyler eklemek anlamlı olur diye düşündüm.yoksa herkesin naçizane yorumu kendine.begenenin izleyecegi,begenmeyenin çıkıp gidecegi mekanlar barlar..
benden bukadar,fazla bile yazmışım🙂 hoşkalın
bu arada, sevgili mehmet; hoşgeldin aramıza😉