Arkadaşlar, hepinize içten sevgiler.Ben Şarap müstakbel bascısı mehmet.
öncelikle şarap'la çıktığım sahne için hepsıne teşekkur ederım, benım ıcın cok heyecan verıcı bır ortamdı ınsallah daha guzel gunlere, gecelere ımza atarız.bircok yorum okuyorum ve olumlu olumsuz hepsıne sevınıyorum cunku olumluda bır begenı olumsuzda bır kıskanclık kokusu alıyorum...
kendı adıma konusmam gerekırse acılıs gecesı tonlar, bas gıtar, vokal ve dıger sound hakkında yapılan yorumları sallamıyorum acıkcası cunku 40 dk ıcın kalkıp da 1 saat sound cekecek babayiğit varsa bu cuma IV'e beklıyorum.yardımcı olursa sevınırım.ıkıncı bır mevzu , ben bu işin okulunu okuyorum dıye kendını otorite sanan cok ınsanla karsılastım alaylı olmayı ben bır sans olarak degerlendırıyorum.Kurucusu oldugum dıger grubumda da en verımlı donemlerımızde bu tur elestırılere maruz kaldık ama bana bırılerı allahaşkı söylesin; zamanında ortalıgı kasıp kavuran, sızı sahne onunde cılgına cevıren gruplar nerde...
Bas gitar konusunda benım ılk sahnemdı 3 gunluk bır grup provasıyla cıkıldı, bu arada vokal mevzusunda taklıt gıbı bır ibare kullanılmıs....Bana kendıne has bir tarzı olan grup söyleyin, tabii biliyorsanız.
Bir grup nasıl kurulur,bu gunlere nasıl getırılır, o kadar prova , calısma, yıpranma, ihmaller....bunları dusunen yok tabıı..ama sen kalkıp ugruna dunyanın emegı verilmis bır gruba ver veriştir.Otoritesin çünkü sen.bu işin okulunu okuyosun ya ortalıkta gez ; " bas şöyle olsun, gitar böyle çalsın, davul böyle vursun..."
Şarap'a sevgilerle...