dka demiş ki:bildiğiniz sakaryadaki yolcu
ozgeee demiş ki:bence grup arkadaşları olarak solist arkadaşa bikaç öneride bulunun. adını bilmiom ama arkadaşta potansiyel olmasına ve -yabancı bikaç şarkı söylerken dinlemiştim- onları güzel sölemesine rağmen, türkçe şarkılar sölerken sanırım refleks olarak bi çeşit özlem tekinimsi ses oyunları yapmaya çalışıo kiii bunu her cümlenin sonunda -yani çok sık- kullanıo ve artık kulak tırmalayıcı bi boyuta gelio... onları eksiltir de sadece kendi sesini kullanırsa eminim yorumu daha da iiye gidecektir... bir dinleyici olarak tavsiye
( kıskanç biri deilim 😀 )
lumbee demiş ki:ozgeee demiş ki:bence grup arkadaşları olarak solist arkadaşa bikaç öneride bulunun. adını bilmiom ama arkadaşta potansiyel olmasına ve -yabancı bikaç şarkı söylerken dinlemiştim- onları güzel sölemesine rağmen, türkçe şarkılar sölerken sanırım refleks olarak bi çeşit özlem tekinimsi ses oyunları yapmaya çalışıo kiii bunu her cümlenin sonunda -yani çok sık- kullanıo ve artık kulak tırmalayıcı bi boyuta gelio... onları eksiltir de sadece kendi sesini kullanırsa eminim yorumu daha da iiye gidecektir... bir dinleyici olarak tavsiye
( kıskanç biri deilim 😀 )
arkadaşım bunlar anlamıyorlar eleştriden, tavsiyeden falan. başka şeyler söyle, süpersiniz falan de. ancak onu alıyor kafaları.
MADEM YAPTIKLARI İSE HER NOKTASIYLA YORUM YAPABİLİYOSUN, MADEM O OL-YLE BU BOYLE OLUCAK YAW BUNLAR BOLE İNSAN DİYOSUN...DEMEK Kİ SEN BAZI SEYLERİ ASMISSIN.YANİ ABİMİSSİN SAYGIMIZ VAR...ABİ YAA BİŞEY SOLİYECEM HANİ BU ARKADASLAR BU İŞİ BİLMİYO YA... CIKIP GOSTERSENE Bİ NASIL YAPILIYO BU İS ,NELER YAPMAK GEREKİYO, İYİ Bİ GRUP NASIL OLUNUR, Bİ GOSTER DE OGRENSİN GARİPLER YAA...VALLA HADİ KIRMA BİZİ YUCE İNSAN...
ben zaten yukarıdaki arkadaşın iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum...
physchokiller demiş ki:Öncelikle bascınızın "olumsuz eleştrileri kıskançlık olarak görmesi" konusundaki çok ucuz sayılabilecek açıklaması çok talihsiz olmuş.bir bascı olarak profesyonel olduğuna inanan bir grubun bascısından böyle şeyler duymak beni üzdü.ayrıca sizin hakkınızda olumsuz eleştri yapanlara bu kadar kan kusmanız insanın aklında ister istemez kaliteniz hakkında soru işaretleri uyandırıyor.Bunca yıldır profesyonelce ankaranın en ıyı barlarında ve ıstanbulda calan bir grubun forumdakı olumsuz eleştrilere "biz sallamıyoruz iplemiyoruz siz kimsiniz elestri yapıyorsunuz " tarzında niteliksiz cevaplar vermeleri de üzücü.alaycı bir eleştri yapıldığına da katılmıyorun kesinlikle.ayrıca vokalist kendisi hakkında "yargı" yaptırmayacağından bahsetmiş.malesefki forum yorumlar için açılıyor ve her yorumda bir yargıya varıyor sonuçta...kendisi hakkında profesyonel diyen bir grup için pek profesyonelce açıklamalar yapmadıkları bir forum olmuş bu kısacası.çocukca cevaplar vermişler,yazık etmişler kendilerine...