Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
burdaki videoyu izledim hakikaten yine cok iyi kurgulanmış oyunlar olacagı kesinn...
böyle senaryo yazan adamlara aslında surekli film cektireceksin devam etsin 5 6 7 8 vs diye 😀😀
ya dörtte bi kaset daha var o odada...adam kızını bulmaya çalışcak..kızını bi an önce bulması lazım oksijen tükeniyor çünkü...ben öyle bişler okudum sanırım beyaz perde de okumuştum...
bugün çıktı 4. film, haydi hayırlısı 🙂 umarım güzeldir, cılkını çıkarmamışlardır güzelim serinin. testere 5 de çekilecekmiş. 18 yaş problemi olanlar için, istanbul anadolu yakasında kadıköy rexx uygundur efendim. biraz makyaj falan yapın öyle gidin...
filmin içinde yine sürprizler var ama ben ilk 3 filmdeki kadar dolu dolu izleyemedim filmi yani öncekiler kadar heyecan vermedi
yani artık heryerden kasetler çıkıyor bizim için de bir kaset hazırladı mı acaba oldum 😀
"sayın sinema izleyicileri bu filmi izliyorsunuz ama kıymetini bilmiyorsunuz" tarzında birşeyler bekledim nerdeyse 😀
Ben filmin sadece ilk 5 dakikasını Youtube'dan izliyebildim...
Kurgu hoşuma gitti...
o kadar da kötü olabilir mi diye düşünmeye başladım...
En iyisi gidip,izleyip bizzat yorumda bulunmak ama kendime ceza verdim bir konuda...Ne yaparsam yapayım izlemeye gitmiyeceğim Testere'yi izlemeye... 🙁