bi müddet sonra acaba esp mi alsaydım?, dahada sonra keşke esp alsaydım param varken diyeceksin ve elindeki gitardan soğuyacaksın çünkü arada standart farkı olan 2 gitarı karşılaştırmışsın. ama aldığın gitarda gerçekten güzel. gülegüle kullan keyfini çıkar hele hele mavi rengini aldıysan ...🙂
öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim. (mavisini aldım bu arada
🙂 )
gitardan soğuma kısmına gelince, bu oyle bırseykı esp de alsan bir sure sonra gozunde degerı dusuyor. baska bı sey bulmus yada gormus oluyorsun cunku, bu ınsanın dogasında var. hep daha iyisi olacaktır . örneğin ben esp horizon 2 alsaydım, horizon 5 cıkınca lem keske bekleseydım 6 ay daha horizon 5 alırdım dıyebılırım, dedımya bu ınsanın dogasında var. yani bunun sonu yok. ben bilgi işlemciyim networkcuyum. bazen arkadaslar bana sorar hangi bilgisayarı alayım hangi ozellıklerı olsun falan dıye. verdıgım tek cevap sudur; en fazla parayı verınce en ıyısıne sahıp olmuyorsun zaten 3 ay ıcınde bir ust sınıf pıyasaya cıkacak. bu durumda yapman gereken ıhtıyaclarını belırlemek ona gore bır cihaz almak. teknolojiyi kovalamaya kalkarsan asla yetısemezsın sadece cebındekı parandan olursun.
baska bır ornek daha; dyelım sende iphone 4 var 2 ay once aldın (adamlar zaten 6 ay olmadan piyasaya iphone 4S cıkardı)
4S piyasaya cıktı, ne olacak ?
🙂 bızım ınsanımız ne yapıyor hemen elındekını yarı fıyatına satıp 4S alıyor.(3 ay once 2 katı para verıp almıstı
🙂 )
burda da ben bır soru sormak ıstıyorum; 4S aldın da ne oldu hala ALO demek dısınde bırsey yapmıyorsun, belki birde angry birds oynuyorsundur
🙂 ha diyeceksın ki 4S te buglar duzeltildi ama. ıyıde sen normal 4 kullanırken hangı bug a rastladın hangı bug senın alo demenı engelledı. burada bahsı gecen buglar muhendıslık bazındakı olaylar cogunlukla. yanı sana yansıyan pek bırsye yok % 95.
Sonuc olarak ben ESP alsaydım belki amerikadaki studyolarda cesıtlı ses olcum aletlerı yardımıyla sadece bilgisayar ekranında farklarını goruyor olacaktım, belki benım acemılıgım yada cahıllıgımdır ama baska turlu insan kulagının algılayabılecegı bır fark oldugunu dusunmuyorum. Anca hassas olcumlerle bılgısayar ekranında gorursun esp schecter farkını
🙂 (tabı bu benım dusuncem, yanılıyorda olabılırım)