Schecter Hellraiser C‑1 FR / ESP LTD Deluxe MH‑1000 (fr)

Kageld

Kageld
Bir süredir gitar almayı düşünüyorum. Bu iki model arasında kaldım, deneyen veya bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

ikisi de çok güzel gitarlar. Ben biraz daha schecter'a yakınım. Hatta fr sustaniac modelini almayı düşünüyorum. Sustaniac'ı jeff loomis conquering dystopia'nın nuclear justice şarkısında kullandı. Tarz olarak jeff loomis'e yakınsan schecter'i tercih edebilirsin.

ikisi de çok güzel gitarlar. Ben biraz daha schecter'a yakınım. Hatta fr sustaniac modelini almayı düşünüyorum. Sustaniac'ı jeff loomis conquering dystopia'nın nuclear justice şarkısında kullandı. Tarz olarak jeff loomis'e yakınsan schecter'i tercih edebilirsin.
Bilmiyorum Fishman manyetikler beni fazla cezbediyor ama bende schecter'a daha yakınım

Bir süre önce ben de benzer araştırmalar yaptım. Schecter "Thin C", ESP LTD "Thin U" kalınlıkları muhtemelen çok farklı değil ama sap şekli bana U daha rahat gibi geliyor. En azından C olanların elime rahat oturmadığını hissediyorum. Bu biraz kişisel tercih gibi ama gitarın ergonomisi için çok önemli.

Charvel Pro Mod DK24 hakkında ne düşünüyorsunuz? Birkaç kişiye sordum, yarısı bu gitarı önerdi. İkinci elde bir tane var

Geri