Merhabalar. 🙂 2-3 hafta içinde bir gitar alacağım ve muhtemelen de Schecter Synyster Gates Custom -S alacağım. Bu gitar hakkında düşüncelerinizi öğrenmek itiyorum. FR nasıldır, sapı rahat mı, ton yelpazesi... Gitarın üstünde ki Sustainiac manyetik cidden hoşuma gidiyor. Metal müzik dinlerim, clean tonlarının çok iyi olmasına ihtiyacım yok. Amatör seviyede çalıyorum. Bu gitarı seçmemin bir nedeni de Avenged Sevenfold dinlemem 🙂
Do-RE Müzik fiyatı 4000 TL.
Schecter Synyster Gates Custom S BLK Elektro Gitar Schecter,Elektro Gitarlar Schecter
Bu arada 4000 TL'yi aşmıcak şekilde her türlü gitar önerilerine açığım. Ama sabit köprülü bir gitarım olduğundan 2. gitarımı FR'li istiyorum. Marka takıntım yoktur. 2. el almıyorum.
Ayrıca Jackson KVMGQ Pro King Series V ve Jackson RRMG Pro Series Rhoads da gözüme hoş geliyor. V kasalar oturarak çalındığında sıkıntı verir mi, Bahsettiğim gitarlar iyi midir?
Teşekkürler. 🙂
Do-RE Müzik fiyatı 4000 TL.
Schecter Synyster Gates Custom S BLK Elektro Gitar Schecter,Elektro Gitarlar Schecter
Bu arada 4000 TL'yi aşmıcak şekilde her türlü gitar önerilerine açığım. Ama sabit köprülü bir gitarım olduğundan 2. gitarımı FR'li istiyorum. Marka takıntım yoktur. 2. el almıyorum.
Ayrıca Jackson KVMGQ Pro King Series V ve Jackson RRMG Pro Series Rhoads da gözüme hoş geliyor. V kasalar oturarak çalındığında sıkıntı verir mi, Bahsettiğim gitarlar iyi midir?
Teşekkürler. 🙂
En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: