+1 ama nadir bulunan aletlerdenEsp Edwards LP modelini araştırabilirsiniz diğerlerinden farklı olarak. Fiyatları 2000-3000tl arası zannımca 👍
Aynen öyle. Yazmayı unutmuşum. Japonya iç piyasasında hayat bulmuş bir ürün. Yakın zamanda sitede 2.el olarak görmüştüm galiba. Takip edilmesi gerekir.+1 ama nadir bulunan aletlerden
50.000yen ne kadar yapıyor 😀😀😀Eğer Edwards meraklısı arkadaşlar var ise Ishibashi Music'in internet sitesine bakmalarını tavsiye ederim, özellikle ikinci el kısmına. Squier fiyatlarına Edwards alabilmeniz mümkün. Sadece 50.000 yen üzeri siparişleri gönderebiliyorlar fakat zaten alacağınız herhangi bir Edwards zaten 50.000 yen üzeri olacağı için sorun olacağını sanmıyorum.
Valla çok iyi..Yaklaşık olarak 1000 Tl gibi birşey yapıyor.
Edit: Evet tam olarak 1085 Tl imiş.
Hocam burada ikinci eli 3000 olan gitar orda nasıl 1000 tl oluyor, bi terslik olmasın bu işte?Bu yakınlarda bir arkadaşıma bu gitarı sipariş edeceğiz ve vergisi dahil 1500 tl gibi bir para verecek alete. Vallahi şaştım da kaldım.
EDWARDS / E-SN-145 FR/BC M Used Musical Instrument
Hocam burada ikinci eli 3000 olan gitar orda nasıl 1000 tl oluyor, bi terslik olmasın bu işte?
EDWARDS / E-LP-105CD/BLK Used Musical Instrument
Abi çok cazip geldi ama şu an 😀 Sitede falan bi sorun yoksa benim gitarın ilanı açayım tekrar 😗Demek yurtdışındaki pek çok şeyin ikinci el fiyatını görsen tımarhaneyi boylayacaksın 😀
Bu arkadaşa ebay gibi siteleri açmayı yasakladım. Bu tipten linkler atmayın sakın Furkan'a :vulcan:
Abi çok cazip geldi ama şu an 😀 Sitede falan bi sorun yoksa benim gitarın ilanı açayım tekrar 😗
54800 yen 1194 tl yapıyor vergi falan derken 1400 olur herhalde, hala çok uygun 😀 Sorun çıkmaz mı ki siteden falan, ilk defa duyuyorum da 👎Önce yen hesabı yap ki yan yatma sonra 🙂
Hocam arkadaşınızın getirteceğini yazmışsınız, arkadaşınız aldığı zaman da bilgilendirebilirseniz çok iyi olur 🙂Hakan abi bildiğim kadarıyla site sadece EMS ile gönderim yapıyor. Onun da belirli bir ücreti olsa gerek gitarın ağırlığına göre. Ama diyelim ki hadi olsun da ekstra 200-300 tl binsin üstüne. Zannetmiyorum çok abaracağını.