sila5667 17 Nisan 2023 #1 Şebnem Ferah tarzı hard rock heavy metal grubumuz var klavye back vokal baterist ve ritim gitar arıyoruz
Şebnem Ferah tarzı hard rock heavy metal grubumuz var klavye back vokal baterist ve ritim gitar arıyoruz
A Aydin N. 20 Haziran 2023 #3 Hocam ben elektro akustik çalıyorum. Sahne tecrübem var. Hala arıyor musunuz gitarist?
sila5667 26 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 lavsong demiş ki: Bateri çalıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Konuşmak isterim
lustefe 26 Şubat 2024 #8 sila5667 demiş ki: Şebnem Ferah tarzı hard rock heavy metal grubumuz var klavye back vokal baterist ve ritim gitar arıyoruz Hepsini görmek için tıklayın... Bateristim hala devam ediyorsa instagram lustefe
sila5667 demiş ki: Şebnem Ferah tarzı hard rock heavy metal grubumuz var klavye back vokal baterist ve ritim gitar arıyoruz Hepsini görmek için tıklayın... Bateristim hala devam ediyorsa instagram lustefe
lustefe 26 Şubat 2024 #10 sila5667 demiş ki: Şebnem Ferah tarzı hard rock heavy metal grubumuz var klavye back vokal baterist ve ritim gitar arıyoruz Hepsini görmek için tıklayın... Bateristim iletişim adresi alabilirsem süper olur
sila5667 demiş ki: Şebnem Ferah tarzı hard rock heavy metal grubumuz var klavye back vokal baterist ve ritim gitar arıyoruz Hepsini görmek için tıklayın... Bateristim iletişim adresi alabilirsem süper olur
sila5667 27 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #11 lustefe demiş ki: Bateristim iletişim adresi alabilirsem süper olur Hepsini görmek için tıklayın... Ya selam o grup olmadı benim ama yeni bir grup kurmak istersen veriyim tabii ( vokalim bu arada yani bir grup kurarsam vokalden ilerlemeyi düşünüyorum)
lustefe demiş ki: Bateristim iletişim adresi alabilirsem süper olur Hepsini görmek için tıklayın... Ya selam o grup olmadı benim ama yeni bir grup kurmak istersen veriyim tabii ( vokalim bu arada yani bir grup kurarsam vokalden ilerlemeyi düşünüyorum)