Merhaba Sayın forum sakinleri. Bir süredir süren araştırmalarım sonucu artık gitarımı almanın eşiğinde bulunmaktayım. Zuhal'den Ibanez grg121dx modelli gitarın görünüşüne aşık olmam sebebi ile almakta kararlı iken Mayıs ayı indirimleri ile önüme 2. bir seçenek çıktı. Aşağıda bıraktığım linkteki gitar. Grg121dx kadar olmasada görüntüsü gayet hoşuma giden bu arkadaş fikrimi değiştirmek üzere iken sizlere danışma gereğinde bulundum. Fiyatları aynı olmasına ramen Les Paul olan arkadaş indirimle 3700 TL gibi bir fiyattan indirimle düştüğü idda edilmiş. Gitarın orjinal fiyatını bilmediğimden indirim ne denli doğru emin olamadım. Ancak amatör bilgilerimle edindiğim bilgilere göre humbuckerler daha kaliteli olduğunu anladım. Bu 2 arkadaştan hangisi benim için daha mantıklı olacaktır hepinizin görüşlerini bekliyorum. (Hobi amaçlı yapacağım grupta çalmak gibi bir niyetim yok)
IBANEZ ART120QA-TKS Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | Zuhal Müzik | Zuhal Müzik
Zuhal Müzik | Türkiye'nin 1 Numaralı Müzik Mağazası
shop.zuhalmuzik.com
IBANEZ GRG121DX BKF GIO Serisi Siyah Flat Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | Zuhal Müzik
IBANEZ GRG121DX BKF GIO Serisi Siyah Flat Elektro Gitar, IBANEZ ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.
shop.zuhalmuzik.com