İstanbul Selamlar. Solistim grup arıyorum

Çocukluktan bu yana müzikle ilgileniyorum gruplarda deneyimim mevcut fakat üniversite dönemi ve çalışma hayatımla birlikte uzak kaldım. Yeniden kafamın uyuştuğu insanlarla geliştirmek istiyorum. Ses rengim sertap şebnem tarzında. Gitar çalıyorum fakat 2 yıldır ondan da uzak kaldım. Tekrar şan eğitimine başlamayı planlıyorum yakın zamanda. Beraber gelişeceğimiz ve üreteceğimiz insanlar arıyorum. Hazır gruplara vokal olarak katılabilirim

Grup bulupta baterist lazımsa lütfen yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. İstanbul Avrupa yakası uygun olur. Beylikdüzü'nde oturuyorum. Ben de vokal olarak bulursam size haber veririm

Çocukluktan bu yana müzikle ilgileniyorum gruplarda deneyimim mevcut fakat üniversite dönemi ve çalışma hayatımla birlikte uzak kaldım. Yeniden kafamın uyuştuğu insanlarla geliştirmek istiyorum. Ses rengim sertap şebnem tarzında. Gitar çalıyorum fakat 2 yıldır ondan da uzak kaldım. Tekrar şan eğitimine başlamayı planlıyorum yakın zamanda. Beraber gelişeceğimiz ve üreteceğimiz insanlar arıyorum. Hazır gruplara vokal olarak katılabilirim
Merhabalar gitarist arayışınız devam ediyorsa ilgilenebilirim instagramdan yazabilirsiniz @28mgko

Merhaba, amatör bir grup oluşturduk. Vokal arıyoruz. İlgilenirseniz iletişime geçelim. İnstagram: suatshin

Geri