gadanallaaahhhhh 😆 😆ZoZoMaNiA demiş ki:selftorture nin performansı harikaydı...cenker babaya saygılar
penetrate one by one.....
little barbar
mumu demiş ki:yorumlariniz icin cok tesekkurler... bir kac gundur bakamiyorum buraya... gayet samimi ve eglenceli bir konser oldu...
maggot_515:
ne yaziki o t-sortlerden hic kalmadi... yaklasik 2 senedir yok... bende bile yok artik...
LanZe:
bizim web alanimiz yetersizmis... yukseltmemiz lazim... obur download'larda bir sorun yok sarinirim...
SMITD:
canin sag olsun... hic sorun degil... baska bir konserde gorusuruz...
bu arada cok buyuk bir ihtimal 8 nisan da istanbuldayiz... kesinlesince haberiniz olur...
zallanzort demiş ki:mumu demiş ki:yorumlariniz icin cok tesekkurler... bir kac gundur bakamiyorum buraya... gayet samimi ve eglenceli bir konser oldu...
maggot_515:
ne yaziki o t-sortlerden hic kalmadi... yaklasik 2 senedir yok... bende bile yok artik...
LanZe:
bizim web alanimiz yetersizmis... yukseltmemiz lazim... obur download'larda bir sorun yok sarinirim...
SMITD:
canin sag olsun... hic sorun degil... baska bir konserde gorusuruz...
bu arada cok buyuk bir ihtimal 8 nisan da istanbuldayiz... kesinlesince haberiniz olur...
abi bi on dakkalık görüntü aldım. bikaç mix yapar gönderirim.. 😀
ZoZoMaNiA demiş ki:serdar cabuk yap o işleri.....delirtme adamı 8)
LanZe__ demiş ki:Abi bu sene Hefty Gigs de siz çıkmicak mısınız?Öle bi dedikodular var daha yumuşatılıyomuş konser falan diye...