gene_hoglan demiş ki:s_hifty demiş ki:gene_hoglan abi çalmadığın enstrüman varmı 🙂
sipsi calamıyorum.Ama halletcem az kaldı
merak etmeyin full time bir eleman yoksa bile... mutlaka yedekte bir session elemanimiz var... konser icin her zaman haziriz..
zallanzort demiş ki:merak etmeyin full time bir eleman yoksa bile... mutlaka yedekte bir session elemanimiz var... konser icin her zaman haziriz..
yaa ne sandınız lan selfi hea GADANALLAAAHHHHH :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
gel o zaman taşı benim zil sehpalarının oldugu çantayı 😀ZoZoMaNiA demiş ki:görevden kaçmadık hiçbir zaman, herzaman hazırız bu göreve 8) :deli
gene_hoglan demiş ki:gel o zaman taşı benim zil sehpalarının oldugu çantayı 😀ZoZoMaNiA demiş ki:görevden kaçmadık hiçbir zaman, herzaman hazırız bu göreve 8) :deli
maggot_515 demiş ki:kardeşim zil taşımak çokmu zor ....alt tarafı zil işte...
maggot_515 demiş ki:kardeşim zil taşımak çokmu zor ....alt tarafı zil işte...
maggot_515 demiş ki:biliyoruz dansöz ve tenefüs zili olmadığını..o kadarda mal değiliz...ağır olduğunu biliyorum ama...yaaa bu arada gene_hoglan :zillerini taşısam senin aylık kaç para verirsin..yaa karın tokluğuna çalışırım abi..öss yide kazanamıcam zatii peder benii tatmin edicek evde.. 🙂
maggot_515 demiş ki:köfte fotokopisini anladımda...şu ayran suyu ne oluyor türk usulü yeni bir içecekmi 🙂
mumu demiş ki:oncellikle yukardaki diyaloglar tahmin ettiyim boyutlara ulasiyor 😛
bugun saat 16:00 civari grup icin onemli bir gelisme resmiyete dokulecek... merak edenler bu aksam veya yarin sitemizden ogrenebilir... duseni kaldirin...