Skatheistin dediklerine kelimesi kelimesine katılmaktayım, bu konuyu onunla yüzyüze tartışmıştık zaten(beraber aynı okulda okuyoruz, olağanüstü toplantı yapmadık). 🙂
Biz de hayatımızı başka bir şeye adamış değiliz ayrıca, müzisyeniz. Hatta adayıyız hala...
Baştan beri yazdıklarımı tekrar yazmak istemiyorum, do majör üzerinde bütün armoniyi anlatmanın manasızlığını yeterince dile getirdim. Ozan(skatheist) ile bu konuda aynı fikirdeyim, benim yaptığımı yapmayıp ne düşündüğünü daha açık bir dille yazmış.
Bir kişinin müziği çok iyi bilmesi, kendini müziğe adaması, süper bir müzisyen olması, o kişiyi iyi bir öğretmen kesinlikle yapmaz. Bu apayrı bir araştırma konusu ve beceridir. Bilgiyi kaşıkla vermektense(ki kaşıkla bilgi vermenin işe yaramayacağı nadir durumlardan biridir bu armoni, malum 12 key var) bunların nasıl çıkartılacağını öğretmenin, mantığını öğretmenin gereğini yeterince açıkladım zaten.
Cash arkadaşım, bana attığın özel mesajda olanlardan sonra sinirlenip daha fazla müzik tartışmasını burada yapmamak istediğini söylemişsin. Kararına tamamiyle saygı duyuyorum. Eğer metodunla ilgili eleştirileri canını sıkacak derece asabiyetle karşılayacak durumda isen, gerçekten hiç canını sıkmana gerek yok. Eğer paylaşmak ise amacın, sana tavsiyem, bildiklerini güzel bir şekilde bilgisayarında hazırla, bir başlık aç, ve bölüm bölüm foruma as. Altına da soru soran olursa cevabını verirsin. Gerçekten canını sıkmana gerek yok halinden memnunsan.
Şu gergin havaya bir son verelim, daha fazla yazmak isteyen yoksa bu konu burada kapansın derim. Yukarıda iki şekilde de bence değerli ve bir kişinin ayağını yerden kesmeye yetecek nitelikte bilgiler var. Hiç yoktan iyidir. Mutlaka birilerinin işine yarayacaktır.
Saygılarımı sunarım.
Batuhan