çok sağlam çok
eylülün onbeşinde albüm piyasada.her parçada ayrı bascı ve bateristle çaılşılmışBurock1905 demiş ki:Serdar Oztop'un ikinci albumu "mutlulugun gozyaslari" eylul ayinda piyasa olacak arkadaslar... Beklenen haber nihayet geldi...
hastaadam demiş ki:eylülün onbeşinde albüm piyasada.her parçada ayrı bascı ve bateristle çaılşılmışBurock1905 demiş ki:Serdar Oztop'un ikinci albumu "mutlulugun gozyaslari" eylul ayinda piyasa olacak arkadaslar... Beklenen haber nihayet geldi...
neye göre konuşuyorsunuz anlayamadım kusura bakmayın."iğrençliğin kriterlerini" açıklar mısınız?beğenip beğenmemenize lafım olamaz da uslubunuz cok yanlıs, sizi kınar hatta; "hop birader ne oluyoruz" bile derim :!:WashburnSgntr demiş ki:Anlayamadım,ilk albümden çok farklı bir sound ve teknik var neden böyle bir ad koydu kendine bilemiyorum 'türk gitaristi' ne demek... Çok sevdiğim dinlediğim bir gitarist ama son albümünde her şarkıyı sevdiğimi söyleyemem,bir gitarist olarak söylemek isterim macun meyan denilen olayların gitarla yapılması bence hoş değil...Neyse o nasıl bir klip hiç yakıştıramadım,imaj meykır'lara uymaz dediğim bir adam onu da yapmış saçlar bet,çalarken girdiği tripler falan iğrenç bir klip yine bence,böyle giderse herhalde yavaş yavaş soğuyacağım anlaşılan...
Roth-Azad demiş ki:Yavuz Çetin konusuna katılmıyorum. Bence çalış tarzları çok farklıpyshcocreps demiş ki:Gerçekten başarılı bir müzisyen!Gitar çok yakışıyor bence ve hakkınıda veriyor!Haluk Levent e çalarken harcanıyor dediğim bir kişi ama Nitekim şimdide Bulutsuzluk Özleminde çalıyor!
Sahnede izleme şansı bulduğum bir kişi Ben gitar tarzını Yavuz Çetine benzetiyorum !
Borknagar demiş ki:serdar öztop ile yaptığımız bu roportaj benim için çok mutluluk verici birsey oldu. serdar öztop'u seven herkesle paylaşmak isterim :
http://www.maksimum.com/muzik/haber/35/47593.php