Serdar Öztop

• Konuyu açan Konuyu açan cajun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Borknagar demiş ki:
ke-di demiş ki:
İyi hoş gitar çalsında acil bir vokalist bulması lazım... Olmuyor o sesle...

sağol be :evil:

forumlarda akıl vermekten (!) kendi işimize bakamaz olmuşuz :!:

yoo niye akıl vermek olsun ki. forumun amacına damarlarına kadar ulaştığı andır bence bu. forum tartışmak içinse Serdar agbinin vokalleri de tartışılmalıdır.
Vokalini değil de ses tonunu yetersiz buldum. mesela her parçada başka basçı davulcuyla çalıştığı gibi ayrı ayrı vokallerle çalışabilirmiş. Her vokalli parçası ayrı bir tatta her parça piyasadaki başka başka vokallerin ağzına layık veya en azından Cem Köksal gibi bir tek vokalle çalışabilirmiş.

1140368898.jpg

Borknagar demiş ki:
ke-di demiş ki:
İyi hoş gitar çalsında acil bir vokalist bulması lazım... Olmuyor o sesle...

sağol be :evil:

forumlarda akıl vermekten (!) kendi işimize bakamaz olmuşuz :!:

Yoo, hayır bu bi akıl verme değil. Serdar Öztop gerçek anlamda mükemmel bir müzik daha doğrusu gitar adamı. Bence de fazla iyi bir vokal değil sadece. Biz bu yorumu, kendimize has eleştrileri paylaşmak için foruları kullanıyoruz zaten.

Ayrıca gerçekten sadece gitar melodileriyle kalmalı derim ben.

serdar öztop türkiye koşullarında bir çok ilki yaratmış bir müzik adamı. ülkenin en iyi rock müzisyenlerinden de birisi ayrıca.

şimdi serdar öztop'un dünyada var olan ama türkiye'de örneklerini yeni yeni gördüğümüz tarzında kaç tane prodüksiyon yapıldı bugüne kadar da hemen "olumsuzluk"lardan başlıyoruz :?:

arkadaşlar forum ortamında asmak, kesmek kolay. ülkemizde yeni yeni -bu yenilik süre olarak değil yapılan prodüksiyon anlamında- gelişen bir tarza niçin bu kadar yükleniriz :?:

yapılan işler ülkemiz çok yeni. biraz sabır, biraz saygı :!:

site yöneticisi:mesaj konuyla alakasız cümlelerden arındırılmıştır.

haluk levent aç pencereni albümü için serdar öztopla çalışacağını albüm çıkmadan 6 ay önceden dile getirmeye başlamıştı. hatta albüm çıktıktan sonrada kendisiyle 12 büyük şehirdeki konserinde serdarla çalışacağını ve anlaşmanın yapıldığını dile getirdi geçen senelerde...

fakat bu olay serdar öztopun kulağına gittikten sonra serdar öztop kendide bir açıklama yaparak böyle bir çalışmanın içerisinde olmadığını dile getirdi. ve sağolsun haluk bey hayranlarını hem yalan söyleyerek oyalayarak büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. serdar öztopun haluk albümlerindeki yeri hl hayranları için bambaşkaydı çünkü...

asıl dile getirmek istedim yine şu sıralar haluk bey albüm çalışmaları içerisinde. ve serdar öztop ismi yine kulaktan kulağa yayılmış vaziyette. bu durum hakkında acaba kendisinin bilgisi varmı? çıkcak olan albümde serdar öztop çalacak mı? yoksa yine bir yalanlama olayıylamı karşı karşıya kalıp hayal kırıklığına mı uğratacak sayın haluk bey? eehh nede olsa yalanlarına verdiği sözleri yerine getirmemesi alıştı zaten insanlar!!

albümde yer alıp almayacağı hakkındaki bilgileri merak ediyorum doğrusu?...

Merhaba arkadaşlar,

SERDAR ÖZTOP 10.Mart.2006/Cuma saat 19.00!da Yıldız Teknik Üniversitesi'nde sahneye çıkıyor...

Yer: YTÜ ODİTORYUM, YTÜ Beşiktaş kampüsü
Saat: 19.00
Giriş: 5 YTL

Bu mükemmel konseri kaçırmayın... :metalhead

şarkı sölemesi konusunda yazılanlara tamamen katılıyorum fakat gitaristliği o kadar iyiki sanırım vokal olayını görmezden gelsekte olur.aslında ben niye bütün gitaristlerde böle bi şarkı söleme isteği var onu merak ediyorum.satriani,vai,mulmsteen,richie sambora,demir demirkan falan filan......git gide çoğalıyolar.halbuki ben bu adamları muhteşem gitar çaldıkları için tanımış ve sevmişim mesela

valla bu adami benim kadar takdir eden biri de yoktur 🙂 kendisini taklit edercesine ornek aliyorum gitar konusunda ama tabii bi yere kadar, adam asmis olayi biz daha baslangictayiz...neyse 2. album nedense ilk album gibi carpmadi beni, ne bileyimbir, bir aksam esintisi, bir yansima, bir ozgurluge dogru, azraille dans gibi birbirinden farkli ama hepsi de ayni derecede bomba sarkilar yok...ama bu demek deil ki guzel bi album deil ahal icinde begendigim sarkilar var mutlulugun gosyaslari basi cekiyor mesela (nev de mukemmel tabi) sonra dunya, dunes dogudan yukselir ki kemanlarla gitar her zaman iyi olmustur benim icin...
serdar kralin sesine gelince...ben de pek begenmedigimi soyleyebilirim nasil derler pelteklik mi baska bi sey mi var sarkilarda belli oluyor...ama on yargili davranmak istemedigim icin surekli dinliyorum sarkilari..ya hep ondan mukemmel ve sorunsuz album beklemis oldugumuzdan kaynaklanmasin sesini begenmeyisimiz?? ben dinliyorum dinleyecem cunku biliyorum ki bir zaman sonra o sarkilar serdar'dan baska kimseyi aramaycaktir vokal olarak..
kendisinin ozel penasi var ugur diye sakliyorum 🙂 benim icin virtuoz ve turkiye'deki en iyi gitarist...yavuz cetinle beraber tabi 😉 ikisini karsilastirmaya ne gerek ki? hiç mi bi yarismada iki birinci olmuyor??
sevgiler...

gitarın usta ismi serdar öztop geçtiğimiz günlerde trt 2'de yayınlanan ve sunuculuğunu klarnet üstadı hüsnü şenlendirici'nin yaptığı "dünyanın türküsü" programına katılmıştı. 19.mart.2006 pazar günü yayınlanacak programı sabırsızlıkla bekleyenler için şimdiden bir kare 😉

09150_serdar_oztop_trt_1.webp

büyük gitar ustası serdar öztop 18.03.2006 cumartesi gecesi saat 22.00'de kentrock festivali kapsamında istanbul kemancı bar'da sahne alıyor. yıldız'da çalmadı ama belki bu konserde hay-lazı çalar. gidelim, görelim 😉

1140368898.jpg

Serdar Öztop
Gates of Eternity

18.03.2006 - Cumartesi / 22.00
İstanbul / Kemancı Rock Bar

ayrıca gecede firmamız öztop müzik'in yapımlarını temin edebileceğiniz gibi, serdar öztop'tan imza alma şansınız da olacak. bilmem hatırlatmaya gerek var mı 😉 🙂

Serdar Öztop bu Pazar saat 14:00 da HalukWEB Sohbet odasında

HalukWEB sohbet odasının bu haftaki konuğu Serdar Öztop. Pazar günü saat 14:00 da sohbet odasında bulunarak Serdar Öztop' a sorularınızı/ görüşlerinizi iletebilirsin.

Serdar Öztop gitarla lise yıllarında tanışmış, o günden bu güne kadar kadar bir çok albümde görev almış.

Haluk Levent ile Yollarda, Bir Gece Vakti, Arkadaş, Mektup, Leyla.com albümlerinde beraber çalışmış. Ayrıca Şu anda hazırlanmakta olan yeni Haluk Levent albümün de de Serdar Öztop yer alıyor.

Öztop' un ayrıca 2 de solo albümü bulunuyor. "Sükut" ve "Mutluluğun Gözyaşları" adında iki albümü bulunuyor.

Geri